At have fødselsdag og blive fejret med den bedste fødselsdagsgave

Gulve i fokus – 20 gode grunde til at kigge ned

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Der findes mange sikre valg i indretningen, som det fleste af os vælger. Vi er ofte bange for at vil bliver træt af det og derfor bruger mange penge, både på at anskaffe os det, og på at få noget andet bagefter. Men nogle gange er der bare nogle som tør prøve kræfter med en masse utraditionelle og anderledes ting, som kan få os andre til at misunde dem. Både at de tør og at det bare ser knaldhammerne godt ud.

Når vi skal have nyt gulv i vores hjem, er vi ovre i det sikre valg. Selvfølgelig skal det se godt ud, men det ville være super ærgerligt, hvis vi allerede var træt af det om et år. Men sådan behøver det måske ikke være, for i dag giver jeg dig 20 gode grunde til at kigge ned og til at turde prøve nogle unikke løsninger af. Der er mange misundelsesværdige gulve!

Bered dig på et billed tungt indlæg, fyldt med masser af inspiration.

20 gode grunde til at kigge nedFile under pop

mosaik
Paigejonesphoto

planke gulveVarpunen

Terasso
Airbnb

Gulve i fokus
Pinterest

mønster
Design sponge

GulveDeavita

gulv i fokusA casa que a minha vo queria

still or sparkling
Still or sparkling

Grønne gulve
Brooke Holm

Feminint
Andy Csinger

Fliser
Lejardindeclaire

Detaljer
Design Gallerist

InspirationStorewanderer

Beton gulvBobedre

Sort sildebens gulv
My domaine

grønt sildebens gulv
Apartment therapy

mørkt træ gulv
Luxe source

hexagon
Mulpix

detajleret gulv
79 ideas

Mange af de forskellige gulve er brugt i butikker, hvor det ofte er lettere at vælge et anderledes gulv. Men alligevel så synes jeg det er værd at tænke lidt ud af boksen, næste gang man skal have et nyt gulv. Selvom at træ og flise gulve i neutrale farver er det mest brugte, så kan det sagtens gøres unikt, som i nogle af eksemplerne her i indlægget.

Har du en favorit?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At have fødselsdag og blive fejret med den bedste fødselsdagsgave