Design fund fra Everclassic - teaktræ og læder

Gulve der kan løfte din indretningen op på et nyt niveau

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Smukke gulve1//2//3//4

Gulve er en essentiel del af indretningen og kan være med til at gøre indretningen i hjemmet den tand bedre eller dårligere. Derfor er smukke gulve et vigtigt element i det morderne hjem. Gulve kan være med til at skabe en stemning, et udtryk eller en stilart i hjemmet. Så er du ude på at løfte din indretning, kan det være en god ide, at tage et kig på de gamle gulve, og se om de kan renoveres eller om der skal nogle nye til.

Tænk over hvilket udtryk rummet skal have, og brug evt. Pinterest, som inspirationskilde. Der kan du finde en masse fantastiske hjem og billeder. Tag også gerne et smut forbi min profil, hvor der også er mulighed for at finde inspiration.
Skal rummet være elegant, farverig, børnevenligt, varmt eller koldt. Hav nøgleord som disse i baghovedet, når gulvet skal renoveres eller skiftes ud.

Personligt elsker jeg gulve som disse på billederne, de er smukke og skriger på opmærksomhed. Min favorit er sildebensgulv, som jeg før har snakket om her på bloggen. Det gulv skaber sådan et smukt spil i rummet og så er det yderst elegant.

Er gulve som disse noget for dig? Eller er du måske til en hel anden type gulv? Del dine tanker med mig.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design fund fra Everclassic - teaktræ og læder