Spar 25 % på fantastiske plakater og rammer

Gør din bolig klar med efterårets interiør favoritter og gode rabatter

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Okay, godt nok siger kalenderen stadig august, men jeg synes nu efterhånden det føles mere som efterår, eller er det bare mig? Sommeren har ikke lige været den bedste her hjemme i år, selvom det ellers tegnede godt i foråret. Det er altid lidt trist når vi går mod efteråret, så går der jo længe inden det gode vejr kommer igen. Men personligt har jeg noget af et efterår at se frem til, jeg tror faktisk at jeg vil gå så langt som at sige, at det bliver det bedste efterår jeg nogensinde har haft.

Du har måske allerede læst at der kommer til at ske nogle fantastiske ting her på bloggen, vi skal nemlig både flytte i hus og have en lille hund. Vi glæder os så meget og kan slet ikke vente mere. Vi har allerede ventet i to måneder på huset og mangler to endnu og knap 3 uger på lille Alma, selvom vi har vidst i meget længere at vi ville have hund på et tidspunkt. Ikke nok med disse fantastiske ting, så bliver jeg også færdig uddannet til december, hvilket nok nærmere er vinter, men det er meget tæt på! Så efteråret kan bare komme an.

Er du måske ikke helt lige så klar til efteråret, så har jeg fundet efterårets interiør favoritter eller nok nærmere mine favoritter, der passer perfekt til efteråret.

efterårets interiør favoritter1//2//3//4//5//6//7//8//9//10

Alle sagerne er fundet hos Ellos, som har et stort udvalg af både design, kvalitet og budget varer. Derudover er de virkelig gode til at finde produkter hvor tidens trends er i fokus. Som du kan se, så er der masser af skønne farver med i dagens kollage, hvilket er et must i boligen lige for tiden. Derudover giver farverne associationer til naturen om efteråret.

Lige nu er Ellos faktisk i gave humør da de giver 20 % på din bestilling ved at bruge koden: 345838. Eller du kan få 100 kr i rabat når du shopper for 400 kr. Her skal du bare trykke på knappe i den lyserøde cirkel i toppen af venstre hjørne, så får du en aktiverings kode.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Ellos og indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 25 % på fantastiske plakater og rammer