KOM MED INDENFOR HOS AMY DYRHOLM

GØR DET SELV PROJEKTER FRA MAKAKU EVENT

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

I søndags var jeg som sagt til Makaku event på Heart her i Herning. Makaku er en DIY/gør det selv hjemmeside, hvor du kan købe en masse fine materialer og derefter lave dine egne sager, ved hjælp af en guide du kan finde på hjemmesiden. Super smart og let, og så kender vi vel allesammen det, at man ofte bliver gladere for noget man selv har lavet, i hvert fald hvis det bliver godt. Sådan har jeg det i hvert fald.

Når men altså, jeg fik jo lavet nogle gør det selv projekter til eventet, den ene blev rigtig fin, den anden er jeg ikke lige så sikker på. Derudover har jeg med hjem til at kunne lave et fint penalhus eller make-up taske, så det kommer der selvfølgelig en DIY på.

Indlægget indeholder affiliate/reklame links.

VÆGDEKORATION PÅ KONTORETMakakuMakaku event

Sådan kom det ene projekt til at se ud. Synes egentligt at den er meget fin, men måske jeg skulle lave lidt om på hvordan perlerne sidder. Det må jeg lige se til på et tidspunkt. Lige nu er jeg i hvert fald meget godt tilfreds.

Køb ind til vægdekorationen:
Metalring
Sejlgarn sort/hvid

Perler
Maling (tører vildt hurtigt)

Med koden MAKAKU får du lige nu 15 % til og med d. 15 marts, så har du god tid til at shoppe.

LIDT FRA PROCESSENDIYGør det selv projekter

Udover vægdekorationen, fik jeg også lavet en bordskåner. Den blev malet i en sart rosa farve, dog blev den ikke lige så flot, som jeg havde håbet på. Næste gang skal den vist bare beholdes i den naturlige træ farve.

Køb ind til bordskåneren:
Træstave
Perler
Lædersnor

Husk at brug koden MAKAKU, hvor du får 15 % til og med d. 15 marts.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOM MED INDENFOR HOS AMY DYRHOLM