Vores hus med den skønneste have

Glimt fra vores nye hjem

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Så gik der lige en uge uden et kuk fra mig. Jeg har haft rygende travlt med min bachelor, hvor jeg havde en deadline i sidste uge, en uge med pakning og flytning, og nu er vi så kommet ned i huset hvor det hele roder og jeg skal stadig koncentrere mig om min bachelor opgave. Det kan altså være lidt svært når man gerne vil sætte ting på plads, hænge op og træne med Alma i stedet for at skrive opgave.

Men det går nu meget godt alligevel, jeg føler mig godt med og er heldigvis ikke så langt fra slutfasen, så jeg når det hele. Og når ja så vil jeg jo også gerne lige have hjemmet rimelig færdig inden jul, for jeg SKAL nå at pynte op til jul. Det er næsten det vigtigste!

Når men i hvert fald så vil jeg da lige vise lidt fra vores nye hjem. Jeg har taget en masse før billeder, hvor du kommer til at se hele rummet før og efter. Det bliver godt. Men i denne omgang får du bare lige nogle glimt fra vores nye hjem.

glimt fra vores nye hjemkontor– Kontoret –

køkken– Køkken, kalenderen fra Vissevasse er modtaget som en gave –

stuen og den grønne vægstue detaljer– Plaiden er modtaget som en gave fra Søstrene Grene –

pilea – Stuen –

Der kommer meget mere om de mange projekter fra vores hus i fremtiden, blandt andet den smukke grønne væg, som er sponsoreret af Sadolin. Jeg elsker den virkelig!

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores hus med den skønneste have