En måned til min fødselsdag

Glimt fra Insta

indretning, hjem, design, kreative ideer

indretning, hjem, design, kreative ideer

indretning, hjem, design, kreative ideer

Her er nogle af de seneste billeder fra min instagram. I min hverdag elsker jeg at tage billeder af mit hjem, det der sker omkring mig og det jeg laver. Som I kan se er det ofte billeder der handle om indretning eller lækkert og sund mad. Følg endelig med på min instagram profil her. Eller find min bruger som hedder chalottekruse. Ha en dejlig søndag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En måned til min fødselsdag