Godter i Netto

Give away: vind 2 valgfrie plakater fra A.T. Designs

Jeg har glædet mig rigtig meget til at dele denne give away med jer. Jeg er sikker på at I bliver vilde med den. Jeg har indgået et samarbejde med Anita fra A.T. Designs og hun har været så sød at give en af jer, søde læsere, muligheden for at vinde 2 valgfrie plakater fra hendes webshop.

AT Designs

Anita har rigtig mange fine og flotte plakater i hendes webshop og må sige at jeg er ret misundelig på jer. Kunne godt finde et par steder hendes plakater kunne hænge her hjemme. Når men nu er det jo en af jer, der kan være så heldig at vinde og for at deltage skal du:

Følge min blog på facebook og/eller bloglovin

Like A.T. Designs på facebook

Finde de to plakater du kunne tænke dig i A.T. Designs webshop og skrive det i en kommentar her på bloggen

Vinderen bliver fundet søndag d. 4 maj

Held og lykke

58 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godter i Netto