I LOVE MY TYPE på tilbud

GIVE AWAY – Vind 2 plakater fra Livink

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

LivinkGodmorgen I søde læsere! Har I set at I kan vinde to fede plakater fra Livink, her på bloggen. Skynd jer ind forbi dette indlæg og se hvordan du deltager. Ha en rigtig dejlig dag derude. 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

1 kommentar

  • Rikke Flensted

    Har ønsket mig disse posters længe, især bambi, ville være et kæmpe lyspunkt i en lidt mørk tid at vinde denne lækre giveaway

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LOVE MY TYPE på tilbud