Den store påskejagt 2015- Give away

GIVE AWAY REMINDER – ViSSEVASSE

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Give away

Husk at det er i aften jeg finder 2 vindere af 1 plakat hver fra ViSSEVASSE. Så du kan stadig nå at deltage, se hvordan lige her på bloggen og på Facebook siden.

Jeg håber I alle har haft en rigtig dejlig påskeferie og måske er ved at være klar til en ny uge! 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den store påskejagt 2015- Give away