6 grunde til hvorfor lammeskind er fantastisk i indretningen

Give away – Organiser dine stiletter med Flash Up

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Så blev det første februar og en hel del tættere på foråret! Derudover er der også kun 14 dage til valentins dag, og det skal fejres her på bloggen, hvor en heldig læser kan vinde en Flash up hylde til stiletter. Så har du en sød kæreste der trænger til at få orden på sine sko, en veninde du vil forkæle eller måske trænger du bare selv til en gave, så er det altså nu du har chancen.

organiser dine stiletter

Flash up er den del af One CPH, som producerer disse fine hylder. De laves i forskellige farver, materialer og længder. Den en af jer kan vinde, er den lange hvide som ses på billedet ovenfor. Find flere informationer om den her.

organiser dine stiletter Hjemme hos mig hænger et par af de små hylder i hvid, og jeg må sige at de pynter i soveværelset. Det er ret fedt at man både har styr på sine stiletter og så pynter de tilmed også på væggen. Stod det til mig, så skulle jeg have en mere til at hænge over de sorte stiletter, det ville passer perfekt ind. Så det må jeg hellere skrive på ønskesedlen.

Flash up

SÅDAN DELTAGER DU

Når men for at vinde denne lækre sag, skal du bare smide et sødt valentins hjerte (<3) og skriv gerne hvorfor du skal vinde den i kommentarfeltet nedenunder. Derudover vil jeg blive meget glad, hvis du vil følge med på de sociale medier: Facebook, Instagram & Bloglovin. Dog ikke et krav.

Vinderen trækkes på valentins dag, d. 14 februar.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

28 kommentarer

 • Annette Aarre Dalsgaard

  <3 Ville være så fedt, tror jeg ville bedre huske at skifte imellem de forskellige par, fordi man på denne måde får set dem mere, end når de bliver gemt væk i skabet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Feldborg

  <3 Jeg vil super gerne vinde så jeg kan få orden i de smukke festsko <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  <3 det ville være skønt, så kan mine stiletter komme op at hænge,så jeg altid kan finde dem hurtigt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  <3Skoene fortjener at blive vist frem på denne fornemme hylde<3 ønske <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Den ville mine smukke stilletter blive glade for <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  <3.
  Har som mange andre kvinder en del sko, men i stedet for de ligger og roder vil det være en flot måde at "præsentere" dem på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  <3
  Åh jeg ville gerne vinde den, da kommoden jeg har købt til mit tøj ikke kan rumme mine sko. Så jeg står virkelig og mangler opbevaring til dem. Og sådan en sag er så meget finere end at gemme den væk i et skoskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Fordi alle mine stilletter lige nu gemmer sig i skabet og alt for sjældent ser dagens lys! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg har netop sat et jernrør op til alt mit tøj. Nu mangler jeg bare at få styr på stilletterne. Så ville virkelig være fedt at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille A. Sørensen

  <3

  Et hjerte fra mig, mit hjerte banker for lækre sko og lækre løsninger

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  <3
  Det er en virkelig god idé at få stiletterne frem i lyset. Har et par stykker jeg meget gerne vil vise frem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  <3
  Fordi jeg vil blive glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej hvor er det smart!! 🙂
  Jeg vil meget gerne deltage, så mine stiletter kan være mere i orden og nemmere at finde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  <3 Vil gerne forkæle min datter Signe, – hun er den jeg kender med flest lækre sko. Sikker på de vil pynte på væggen, i stedet for i kasserne 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  <3 ih hvor er det en genial opfindelse, lige efter min smag og mit behov, har så mange dejlige stiletter jeg ikke for gået med – dels fordi de ligger i kasser så de ikke lige er til at få fat på, så det ville være skønt at tage mine ynglings stilletter og hænge op på væggen så de kan kan nydes og kommes i brug, elsker mine sko over alt på jorden og føler mig som rigtig kvinde når jeg har dem på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  <3 Hvor er det genialt.. jeg skal vinde fordi de fleste af mine sko ligger og roder rundt nede i bunden af klædeskabet.. og jeg ville da gerne have mine flotte stilletter op at pynte på væggen istedet! Det ville sikkert også være lidt bedre for skoene i længden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  <3
  Jeg er lige kommet på plads i min nye lejlighed, men desværre har jeg ingen skoopbevaring, så lige nu ligger alle mine smukke stilletter bare i en flyttekasse og keder sig. Så jeg synes de fortjener at komme op på væggen og blive set hver eneste dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naya

  <3 <3 Jeg ville ønske, at kunne forkæle stilletterne, samtidig med jeg forkæler øjnene med denne lækre sag! 😀 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  <3
  Ville gerne have adskillige Flash-Up-hylder ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Edel

  <3
  Vil gerne vinde fordi jeg voldsomt trænger til at få styr på mine mange sko….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3 Det er bare en fantastisk måde at kunne vise de lækre og flotte sko frem man dog ikke går i hver dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lige flyttet. Jeg forsøger at overtale kæresten om, at mine stiletter skal op at hænge over sengen, men han er svær at overbevise. Denne her må selv han da kunne se, er den optimale løsning!
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  <3 Jeg er så heldig at jeg har et værelse kun til sko. P.t. står alle mine stiletter dog pænt på hylder, men de ville da komme endnu bedre til sin ret på denne måde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Mine stiletter vil pynte så fint, desværre får jeg ikke gået så meget med dem, men er sikker på, at min store datter vil elske, at de kommer op at hænge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Francesca Hammershøj

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Omg, det er llige hvad jeg ønsker mig og inderligt mangler! Jeg bor ret småt og har ikke engang plads til et klædeskab, så har et tøjstativ i to etager, så der kan være dobbelt så meget tøj på samme plads. Skoene, er dog lidt sværere og lige pt. må de fleste stå stablet i kasser, under mit tøjstativ, fordi der ikke er plads til dem nogle steder. Det ville være så fedt, men sådan en hylde til stiletterne, også så de kunne være ‘on display’ og se smukke ud, selv når de ikke er i brug 😀 Krydser alt hvad krydses kan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Marie Jørgensen

  ❤️

  Uh, hvor er det altså en lækker giveaway

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 grunde til hvorfor lammeskind er fantastisk i indretningen