New in - Lyngby vase

Give away – 2 plakater fra Livink

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Hold da op, det er lige før vi vælter i konkurrencer her på bloggen lige pt. Men det klager I vel ikke over? Det er vel altid rart at blive forkælet lidt? Det synes jeg i hvert fald. Derfor skal I endnu engang forkæles lidt.

Denne gang har jeg lavet en give away i samarbejde med Livink, som mange af jer, måske kender fra Instagram. Livink laver en masse fine plakater både til børneværelset, stuen, soveværelse eller hvor man ellers har lyst til at hænge dem. Give awayLivink

Plakater

En heldig læser kan vinde 2 valgfrie plakater, 1 i A4 og 1 i 50*70. Du kan se alle plakaterne her.

Give awayen er for mine faste læsere, så for at deltage skal du,
– Følge mig på Bloglovin, og trykke på det lille hjerte, til dette indlæg.
– Skrive en kommentar til indlægget her, gerne om hvilke to plakater du kunne tænke dig. Find plakaterne her.

Derudover kan jeg varmt anbefale at følge Livink på Instagram, der deler de mange fine billeder af deres plakater fra private hjem. Super inspirerende at se.

Vinderen offentlig gøres på Facebook siden her, og findes søndag d. 19. Derfor kan det være en god ide at følge med derinde også. 🙂

Vinderen er fundet. 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

42 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - Lyngby vase