8 fede DIY ideer med osb

GIVE AWAY – 1 plakat til 2 heldige læsere fra ViSSEVASSE

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Så er det sørme konkurrence tid igen. Denne gang er det to heldige læsere, som hver kan vinde en valgfri plakat fra ViSSEVASSE. ViSSEVASSE laver nogle vildt fine grafiske plakater, som bringer en i et vældig godt humør. Jeg har selv en del favoritter fra ViSSEVASSE, bl.a. det første billede nedenunder og badebroen på tredje billede.

Give away Vissevasse Art deco SommerNår men nu til det sjove. Jeg har i denne omgang besluttet at den ene vinder findes blandt kommentarene her på bloggen og den anden blandt kommentarene på Facebook. Så du har faktisk to chancer for at vinde en valgfri plakat, dog kan du ikke vinde begge steder. 😉

Konkurrencen er for mine faste læsere, så for at deltage skal du følge mig på Bloglovin, og tryk lige på det lille hjerte på dette indlæg, så jeg kan se at du følger bloggen.

Derefter skal du kommentere nedenfor, så jeg kan holde styr på hvem der deltager, og smid gerne et link til den plakat, du kunne tænke dig, (dog ikke et krav). Se alle plakaterne her

Hvis du deltager via Facebook, skal du følge reglerne, som der er sat op derinde. Deltag i konkurrencen på Facebook lige her.

Vinderene findes 2. påskedag – mandag d. 6 april. HELD OG LYKKE. 🙂

Tag endelig også et smut forbi ViSSEVASSEs Facebook og Instagram, for masser af inspiration.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

68 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 fede DIY ideer med osb