Store Design - HAY pop up butik

Fredags inspiration

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

hyggefredags inspirationfredag  1//2//3//4//5//6

Fredagen er kommet, påsken er lige for døren og om lidt skal jeg et smut på skolen, og så hedder det ellers 9 ugers eksamens periode. Årh det bliver rart, kun at skulle tænke på en opgave og måske holde lidt fri en gang i mellem. I går viste jeg jer, noget af det jeg arbejdet på i de sidste par uger, nemlig en pop up butik for HAY. I dag skal den afleveres! Åh hvilken fryd!

Jeg ville egentligt bare lige dele fredags inspiration med jer. På denne bloggen kommer vi jo ikke uden om indretning, så det skal da selvfølgelig med i denne omgang inspiration. Men derudover så kunne jeg ikke stå for den fine grå kat, og så sat sammen med kagerne, så ligner det næsten at det er den der har spist af kagen! haha 😛

Ha en rigtig dejlig fredag derude! Hvad skal I brugen den på? 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store Design - HAY pop up butik