Besat af lamper - 5 smukke lamper i vores hjem

FREDAGS FAVORITTER

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Endnu engang blev det fredag, og hvilken skøn en af slagsens? Vi skal på familie weekendtur, hvilket altid er super hyggeligt og i år skal vi jo så have Alma med, den lille bandit. Da det summer af fredags stemning hjemme hos os, lagde det perfekt op til et nyt tema indlæg også kaldet føljeton. Så hver fredag, så vidt muligt, vil jeg finde fredags favoritter frem til jer.

I dag vægter de feminine toner høj og stemningen af weekend. Hvilken bedre måde at starte weekenden på, med en smuk buket blomster, lækkert slik og en god interiør bog? Sådan gad jeg godt starte den.

Indlægget indeholder affiliate/reklame links. Fredags favoritter

1. The Kinfolk Home – En bog jeg har ønsket mig i længe. Og lige nu står den til blot 213,30 kr. Normal pris i butikkerne er 400 kr. Det er BILLIGT! Overvejer virkelig om det er nu jeg skal købe den…
2. The Mallows – De her lækre skumfiduser måtte gerne stå ved siden af mig lige nu. HOLD OP hvor er de gode. Jeg smagte dem i sidste uge på Formland og kan varmt anbefales.
3. Essie neglelak – Åh hvor jeg elsker neglelak fra Essie og denne farve er da bare den fineste. Det må blive den næste til samlingen.
4. Posy buketter – Når jeg på et tidspunkt kommer til at tjene lidt flere penge, så skal jeg altså til at købe sådan nogle fine buketter. De er simpelthen så flotte.
5. Gardiner fra Ellos – Det er virkelig fint med gulvlange gardiner, og lige nu kan du spare 20 % på alt bolig fra Ellos. Perfekt ikke? Brug koden 355711 – gælder til og med d. 12. februar.
6. Galaxy Globe af Kaja Skytte – Jeg er virkelig blevet forelsket i de fine galaxy globes af Kaja Skytte og ville virkelig gerne have en her hjemme.
7. Vitrine skab fra Ellos – Også på denne kan du spare 20 %. Super fin til det pæne porcelæn eller måske tøj og sko?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besat af lamper - 5 smukke lamper i vores hjem