8 TIPS TIL AT FÅ SMÅ RUM TIL AT VIRKE STØRRE

FREDAGS FAVORITTER – FLET OG FORÅRSTENDENSER

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Så blev det fredag igen, og en skøn en af slagsen. Vi er endelig kommet ind i foråret, og selvom at vejret ikke er det bedste, så kan det alligevel mærkes. Temperaturen stiger en lille smule, vintergækker og diverse andre blomster pibler op i haven og fuglene er begyndt at synge noget mere. Årh hvor er det bare skønt. Endnu engang har jeg fundet nogle lækre fredags favoritter, som jeg håber du også er vild med.

På mandag skal jeg starte i erhvervspraktik hos Bloomingville og jeg glæder mig helt vildt. Jeg skal være med til at lave alt det jeg går og drømmer om at leve af, måske ikke lige til at starte med, da man jo lige skal ind i det hele. Men ellers bliver det bare vildt fedt at komme i gang og så i en så stor og succesfuld virksomhed som Bloomingville.

Indlægget indeholder affiliate/reklame links. 

fredags favoritter1. Hay kurv – Flet i boligen er bare super fint og så kan kurvene som disse bruges til så mange ting. Planter, legetøj, plaider, blade, brænde og hvad du ellers kan finde på.
2. Chandelier fra Menu – Jeg er så vild Menus “lysekrone” serie, så vild at jeg overvejer om jeg skulle flytte de to gange Verner ud i køkkenet i stedet for spisestuen og så hænge denne smuksak op!
3. Cherry blossom plakat af Beautiful World – Hvilken bedre måde at komme i forårsstemning end smukke blomster? Og så endda i en udgave hvor de ikke visner, det kan da ikke være bedre.
4. Spejl fra AYTM – Runde spejle er bare hot. Mere behøver jeg vist ikke sige til det…
5. Calathe fra Greenify – Årh alle de planter jeg gerne vil eje, men som faktisk er mere eller mindre umuligt på grund af vores brændeovn. Note til selv: Selvom det er hyggeligt, så skal jeg aldrig have en brændeovn igen!
6. Dug fra Ellos – Normalt er jeg slet ikke til de gule farver, men alligevel så er jeg ret vild med denne dug. En perfekt forårs dug!
7. Pude fra Ellos – De fine rosa farver er lig med forår i år. Hvor end jeg kigger hen, om det er på hjemmesider, magasiner eller i butikker, så er de rosa farver virkelig in. Så vil du gerne have nye puder, så kan man købe fine og billige puder hos Ellos.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

6 kommentarer

 • Jeg er stor fan af den hay kurv og tror faktisk jeg skal have en med det samme. Den ville passe perfekt ind i mit hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det lyder da som en rigtig god ide 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går og savner et indlæg fra dig – håber ikke du har mistet lysten til at skrive!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Hej Monica
   Tusind tak for din kommentar. Jeg har faktisk fået et vildt fedt job, som stylist hos Bloomingville, hvilket egentligt er årsagen til jeg ikke har blogget. Tiden og lysten har egentligt ikke været til det. Men det kan sagtens være det kommer igen på et tidspunkt 🙂
   Tænker også lige at skrive et indlæg hvor jeg forklarer det hele, på et tidspunkt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg savner bestemt også dine gode indlæg. Håber du begynder lidt igen!

  – Sofie
  Blog: http://www.drømmely.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tusind tak Sofie.
   Savner det også, tiden er bare ikke lige til det. Håber at jeg får tid og overskud til det igen på et tidspunkt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 TIPS TIL AT FÅ SMÅ RUM TIL AT VIRKE STØRRE