PÅ BESØG I ELLOS SHOWROOM

Fredags favoritter

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Endnu en gang blev det fredag. Hold da op hvor jeg synes at ugerne går hurtigere og hurtigere. Selvom jeg er ledig, så synes jeg at der er en del at se til fortiden og hvor er det bare skønt, når man nu ellers ikke har så meget at stå op til.

Selvom det kun er tredje fredag at jeg deler ud af mine fredags favoritter, så er det allerede blevet en lille tradition. Jeg synes det er super hyggeligt at sidde og finde lækre ting, som du kan bruge der hjemme. Dertil prøver jeg også at finde lidt andet end kun bolig, selvom det helt sikkert er størstedelen af det.

Indlægget indeholder affiliate/reklame links.

fredags favoritter1. Ellos pendel – Denne smukke lampe, så jeg for første gang i Ellos Showroom sidste fredag og ej hvor er den bare fantastisk. Simpel og alligevel lidt anderledes, helt klart en jeg kunne overveje til soveværelset!
2. Papmaché Reglen af Hella Joof – Jeg har netop fået denne bog ind af døren og jeg glæder mig så meget til at læse den. Normalt er jeg ikke en der læser bøger, medmindre det er coffeetable books eller utroligt spændende. Men denne må være et must-reed for alle lige pt.
3. Frederik Bagger glas – Er der noget bedre en smukke glas, når man skal dække bord? Nej det tror jeg ikke.
4. Menu Dancing Pendel – Se lige en skønhed! Hvis vi havde to spisebords områder, så blev det her den næste lampe jeg skulle eje.
5. L:A BRUKET sæbe – Lækre hygiejne produkter i smuk indpakning er jo virkelig hipt lige for tiden, og det forstår jeg godt. Det ser jo bare så godt ud med et badeværelse hvor de står på række og viser sig frem.
6. By cdesign plakat – En ny kunster jeg har opdaget på Instagram, laver nogle virkelig flotte og farverige plakater. De er super cool og passer perfekt ind i tidens tendenser.
7. Byklipklap daybed – Bor man i et lidt større hus (større end vores på knap 90 kvm, hvor der absolut ikke er plads) så er det et must med en daybed. Det er simpelthen bare noget af det fineste.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Jeg har lige læst Hella’s bog og den er sjov og let at læse. Desuden gør det ikke noget, hvis den kommer til at ligge, for der er ikke et egentligt handlingsforløb 😀

  mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Hvor skønt. Glæder mig også vildt meget. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ BESØG I ELLOS SHOWROOM