DIY SNACKÆSKE - DEN PERFEKTE DIY TIL VINTERFERIEN

Fredags favoritter

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Endnu en skøn fredag er opnået og det betyder en ny omgang fredags favoritter. Denne gang er der lidt af hvert på listen, både til boligen, til sko skabet og til farten. Jeg synes det er super hyggeligt at sidde og finde nogle lækre sager, som du forhåbentligt kan lide og måske har lyst til at klikke hjem. Jeg kunne i hvert fald godt overveje de smukke Nike Air Max Thea, de er bare for flotte.

Lige nu sidder jeg faktisk på vej til København, for at besøge en savnet veninde. Engang boede vi dør og dør og nu kan hun næsten ikke komme længere væk. Øv! Men i hvert fald så får jeg besøgt smukke København igen og så skal vi rigtig hygge med en masse af hendes andre veninder.

Indlægget indeholder affiliate/reklame links. fredags favoritter

1. Menu salt og peberkværn – Okay jeg har lige fået det smukke sæt fra Kähler Hammershøi, så jeg skal ikke have nyt. Men se det lige, det er altså virkelig flot.
2. New Works lysestager – De er altså ret cool de her lysestager, det hele behøver ikke være så “lige og rigtigt”, i vores bolig indretning. Og så er kombinationen af materialer virkelig flot.
3. Cereal magasin – Jeg skal altså til at købe nogle af disse smukke magasiner, ikke nok med at de er super tilfredsstillende at bladre igennem, så ser det også bare fedt ud at bruge dem i stilleben bagefter.
4. Humdakin håndsæbe – Humdakin er en virksomhed med fart på siden Formland, hvilket jeg godt forstår. Miljøvenlige produkter i smuk indpakning. Så bliver det da ikke bedre?
5. Skandinavisk duftlys – Nok er jeg ikke til duftlys, men disse Skandinavisk laver er altså bare for flotte. Måske jeg skulle have en der bare kan pynte uden af blive tændt?
6. Nike Air Max Thea – Ja suk, hvor er de altså flotte. Og nu hvor jeg ikke har arbejdet i Sportmaster i 1,5 år er det altså længe siden jeg har købt Nike sko. Sku man ikke lige??
7. Nordicsofa – Nu kan du designe din egen sofa. Både design, form og farve. Smart ikke? Denne sag er sat 15 % ned og så får du 5 % ekstra med koden E-VIP5.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY SNACKÆSKE - DEN PERFEKTE DIY TIL VINTERFERIEN