Kom og mød mig på bolig messen

Foredrag til messen boligdage

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Foredrag Bolig dage

I går holdte jeg et lille foredrag til messen boligdage, som foregik i Holstebro. Det var første gang jeg skulle prøve det, og det var noget jeg havde været ret spændt på. Heldigvis har jeg gennem min uddannelse lavet mange fremlæggelser, så det gjorde da at jeg følte mig lidt mere klar til det.

Som sådan gik det egentligt rimelig godt, jeg fik sagt de ting jeg ville sige, og fik også snakket med nogle virksomheder og private folk om indretning bagefter. Det var utrolig spændende og sjovt at prøve, og jeg må da også sige, at jeg føler mig en smule mere professionel nu. Der er selvfølgelig altid en første gang for alt, og nu glæder jeg mig egentligt bare til at kunne gøre det bedre næste gang, jeg skal holde et foredrag.

Mit foredrag handlede om bloggen og historien bag og så gav jeg nogle styling tips, så man kan optimere sin indretning.

OmtaleDerudover var jeg også vist på forsiden af brochuren for selve bolig messen. Det er altså lidt vildt at se lille mig på den måde. Det ret surrealistisk, men også vildt fedt.

Ps. på billeder ser man aldrig særlig pæn ud når man snakker, det må I lige have i mente. 😉

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Du pisse sej, det kræver nu stadig en masse mod at holde et fordrag..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tusind tak Joan. Det varmer rigtig meget 😀 Ja det gør det, og på en eller anden måde er det tit noget man skal have overstået, fordi man bliver ret nervøs inden man skal på. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom og mød mig på bolig messen