5 sorte køkkener - tør du gå med på trenden?

At have fødselsdag og blive fejret med den bedste fødselsdagsgave

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

I dag er det min fødselsdag! Hurra for mig! Selvom man bliver 24 år, så kan man stadig glæde sig over sin fødselsdag. Jovist jeg bliver da også ældre, men nu går jeg en tid i møde hvor der kommer til at ske rigtig mange spændende og gode ting, her i voksen livet. Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget.

Hygge tid

Dagen startede ud med at min søde kæreste gav mig den bedste fødselsdagsgave. Jeg havde slet ikke turde håbe på det, da jeg ønsker mig nogle ret så dyre ting. Så jeg siger altid til dem som køber gaver til mig: I må meget gerne gå sammen. Det ville Mads så ikke, og alligevel købte han det som jeg nok ønskede mig allermest og som måske også var den dyreste ting. Prisen har slet ikke betydning for gavens værdi, men vi har alligevel et budget vi giver til hinanden og gang på gang går han over budgettet. Så bliver man da lidt glad alligevel, specielt fordi han ved hvor glad jeg bliver for det, så varmer det ekstra meget at han tænker sådan. Jeg viser gaven sidst i indlægget.

hygge med ben & jerrys og varm kakaoFødselsdagDagen i dag er indtil videre foregået her hjemmet, hvor jeg har lavet lidt opgave, hygget med Alma og forkælet mig selv lidt. Mads er jo på arbejde, så jeg måtte selv stå for fødselsdags hyggen indtil videre. Når Mads kommer hjem skal vi til hundetræning, og fordi jeg har fødselsdag, så ved jeg bare at Alma bliver et pragteksemplar i dag. Ej hun plejer at være rigtig dygtig, selvom hun er en lille bølle. Følger du forresten med på Instagram – @alma_the_pom?

Derefter skal vi så ud og spise. Det bliver så hyggeligt og jeg glæder mig! Specielt efter i har fået lille Alma, har jeg følt mig meget låst her hjemme, indtil hun ligesom lærer at være alene hjemme. Vi er oppe på 1,25 time indtil videre så det går fremad.

Når det var vist nok snak om diverse. Min fødselsdagsgave er en VP1 flowerpot af Verner Panton fra &tradition. Den er så smuk! Faktisk pakkede jeg to ud. Den ene er min fødselsdagsgave, den anden har vi faktisk splejset om, uden jeg vist hvad jeg gave penge til. Så nu har vi to og de kommer til at se perfekte ud over spisebordet i det nye hus. JEG KAN IKKE VENTE!

Fødselsdagsgave verner panton– Se bare hvor smuk den er! –

Nu vil jeg nyde lidt Ben & Jerrys is, en lækker kop varm kakao, kigge lidt i min flotte Kinfolk table bog og måske sætte en serie på, indtil Mads kommer hjem.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 sorte køkkener - tør du gå med på trenden?