Give away - Vind et fedt bord fra Rustic-Design

Flere dage som i går

Ej hvor var det bare en skøn dag i går, og hvor kunne jeg godt ønske mig flere af disse dage! 🙂 Bloggen nåede 300 følgere på Bloglovin om morgenen. Facebook siden nåede 300 synes godt om tilkendegivelser om aftenen og så nåede min private Instagram 200 følgere. Så dejligt! Jeg elsker når det kommer nye læsere til både her, på facebook og instagram. Det er så rart at vide, at der nogle der følger med! Masser af kærlighed til jer! <3

Skærmbillede 2014-09-11 kl. 17.24.32

Skærmbillede 2014-09-11 kl. 17.24.15

I går fik jeg også en lækker Hay pensel og en plade med gamle svenske tryk knapper af Susanne, som jeg er praktik hos. Tjek lige hendes facebook side ud. Hun er Visuel Merchandiser og ret så god til det!. 🙂

Udover det var vi et smut i Normal, hvor man kan købe billige non-food varer. Fik den fine Essie neglelak til 49 kr og den lækre body shampoo til 12 kr. Det var virkelig billigt!! 😀 Så det måtte jeg da eje!

Ha en helt igennem fantastisk dag og hvis I ikke har set det, har jeg den FEDESTE give away i gang lige nu. Du kan deltage lige her. <3

12 kommentarer

 • Camilla K. Olesen

  Stort tillykke! Jeg er en af dine “nye læsere”, men jeg har allerede bladret gennem flere af dine blogindlæg. Jeg kan derved konstatere, at jeg er vild med din bolig og interiør inspiration og stil, så jeg glæder mig til at følge dig fremover! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

   Mange tusind tak! Hvor er du bare sød! Det er jeg bare super glad for at vide. Dejligt at du kan lide min blog! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu engang tillykke med de 300!!! Og mange tak for din kommentar på vores blog. Vi følger dig nu på Bloglovin 🙂
  Mange knus fra Amalie og Ida 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

   Tusind tak! Det var da så lidt, glæder mig til at følge jer! Super fedt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en skøn og fin blog du har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie C

  Tillykke med de fine runde tal! Er også rigtig glad for din blog, men på det sidste, har jeg haft problemer, med at læse den på min IPadde, tekst og billeder, fylder kun en tredjedel, i venstre side, og resten er bare hvid baggrund, jeg forstørrer så tekst og billeder, og hiver det ud på midten, men det er da mærkeligt, ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

   Super dejligt at høre! 🙂 Ej det lyder da mærkeligt. Det kan være at det er fordi bloggen er blevet opdateret, det bliver den jævnligt og så har den nok ændret noget. Men har prøvet at downloade et plugin så bloggen skulle være lettere at agere på når man er på mobil og tablet. Du må meget gerne se om det virker og give en tilbagemelding. Det virker i hvert fald på min. Ha en dejlig dag! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie C

   Der er desværre ingen ændring, af bloggens udseende på min IPad, men det er heller ikke det store problem, og afholder mig ikke i at følge din blog.
   God weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

   Øv hvor træls! Nej okay det er jeg glad for at høre. Håber det løser sig på et eller andet tidspunkt 🙂
   Mange tak og i lige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du fortjener det skat <3 Du er SÅ sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away - Vind et fedt bord fra Rustic-Design