FREDAGS FAVORITTER - FLET OG FORÅRSTENDENSER

Fik drømmejobbet i hus og bloggen blev tilsidesat

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Hold nu op, hvor blev tiden dog af? Tænk sig at der næsten skulle gå et år inden jeg fik skrevet et nyt indlæg her på bloggen. Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte med alt det der er sket i løbet af det sidste år. Først vil jeg måske lige skrive at dette indlæg nødvendigvis ikke er starten på at jeg begynder at skrive og lave indlæg igen. Selvom jeg virkelig savner bloggen ret ofte på det sidste, så har jeg bare ikke tiden til det mere, ej heller overskuddet.

I husker måske at jeg blev færdiguddannet sidste vinter, altså december 2016. Hvilket jeg så har været i lidt mere end et år nu. Kørt tid efter, rettere sagt i marts fik jeg hevet en ret så fed praktikplads (i forbindelse som ledig) i hus. Jeg skulle nemlig være stylist hos Bloomingville. Efter blot to uger fik jeg så en midlertidig stilling, barselsvikar, også som stylist. Jeg var lykkelig, og er det stadig. Endelige kunne jeg leve af det jeg elsker, at indrette, style og finde på nye ideer og koncepter. I december 2017 fik jeg så endnu en god nyhed, at jeg kunne få lov til at blive og at jeg ville få en fuldtidsstilling. Så var drømmejobbet endelig i hus!

DrømmejobbetMessestands opsætning og styling i Paris.

Så efter blot 2-3 måneders ledighed og en masse års uddannelse, kan jeg altså skrive stylist på mit CV. Jeg er så glad for mit job og for lov til at udfolde mig og lære en masse nye ting. Det er virkelig bare så fedt. Så for drømmejobbet var og er jeg nød til at sætte bloggen i bero. For selvom jeg sagtens kunne blogge ved siden af mit arbejde, så er der også bare noget der hedder fritid, hvilket er en ting jeg altid har vægtet meget højt, mindst lige så højt som penge, hvis ikke mere.Vinterglad

Min alt for vinterglade lille vildbasse og uldtot, vi bruger mange timer på lange gåture.

Så når jeg kommer hjem fra et arbejde der er fyldt med bolig, styling, indretning og alle mulige kreative fede ting, så har jeg ikke det store drive til at sidde et par timer til foran skærmen, for at skrive om det samme. Selvom indretning ER LIVET, haha i hvert fald for mig. Så kan det også blive for meget. Så i min fritid har jeg brug for at koble af med min kæreste, min skønne lille vovse, en god løbetur eller en god serie. Derfor har I ikke hørt fra mig i så længe. Jeg har stadig læst jeres kommentarer og det varmer mig når I skriver at i mangler mine indlæg, hvilket virkelig også giver mig lyst til at skrive igen. Men om det kommer til at ske lige foreløbig er jeg ikke så sikker på.

stuenEt nyere billede fra huset I måske ikke har set før. I hvert fald hvis I ikke følger med på Insta. Hvilket jeg vil anbefale jer at gøre, da jeg prøver så vidt muligt at opdatere med en masse inspiration og billeder ofte.

Tænkte at inden jeg ville runde af for denne gang, at jeg lige ville dele lidt billeder og indblik i hvad jeg går og laver på mit alt for seje job. Nogle gange tænker jeg stadig at det er vildt at man kan have sådan et job og leve af det. Så skal lige nive mig i armen nogle gange.

BloomingvilleLige for tiden sætter jeg messer op og styler dem. Ofte sammen med min chef som også er stylist eller en anden stylist. Lige nu er jeg faktisk i Frankfurt og sætter den sidste messe i denne sæson op.

OplevelserBåde i denne messerunde og i sidste var vi i Paris. Før jeg fik jobbet hos BV har jeg aldrig været i Paris. Nu har jeg faktisk været der 5 gange bare på et år. Har også været en masse andre spændende steder henne, så man får sig en på opleveren når vi er afsted.

Styling til katalogUdover messer så er jeg også med til at style billeder til vores katalog. Det er super fedt og specielt efter når man ser sine billeder på tryk. Alt for fedt!En anden opgave der også lægger på mit skrivebord er styling af instagram billeder, både til vores mini og hoved konto.

EventsDerudover indretter vi også vores showroom til hver sæson, jeg laver shop-ins-shop løsninger og tegninger til vores kunder og skal nogle gange sætte dem op også. Ydermere er der en masse andre opgaver som indretningen af huset, indretning til PR events og hvad der ellers måtte dukke op.

Jeg laver selvfølgelig også nogle af de mere praktiske ting, der er altid en masse ting der skal planlægges, skaffes og koordineres. Så jeg laver rigtig mange ting og keder mig bestemt ikke.

Jeg håber at min indlæg vil give nogle af jer lidt afklaring og måske glæde jer på mine vegne. Og så er jeg sikker på at jeg nok skal vende tilbage på et tidspunkt. Men om det bliver i år eller om 3-4 år ved jeg desværre ikke. Husk at følge med på instagram så længe – @chalottekruse

Hej hej fra Frankfurt og en glad stylist.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS FAVORITTER - FLET OG FORÅRSTENDENSER