Vind Lene Bjerre lysestager

Fed ide med paller

Som sagt tidligere er jeg ret vild med genbrug og genbrugstræ. Og der er paller nok noget af det, jeg er mest vild med. Jeg har fået et billede fra en bekendt, med en rigtig fed ide. Og den vil jeg lige dele med jer. Overvejer at lave det når jeg skal flytte hjemme fra. Hvis der er plads selvfølgelig. Men tror ikke pallerne skal være hvide men mere rå.

 photo fralone_zps3365a4c4.png

Jeg tror det giver en rigtig hyggelig stemning i rummet. Men det kan selvfølgelig også være noget man kan blive træt af. Hvad tænker I? Man kunne jo også bare lave et sengebord af paller. Jeg håber I alle har nydt weekenden og er klar til en ny uge. Det er jeg i hvert fald.

/Chalotte

7 kommentarer

 • Steff

  A friend just sent me this, and I am going to build this bed, and if it is the last thing I do. No more IKEA for me!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

   Nice! 🙂 I also thought about building it. It looks very cool. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri

  Hvad måler pallerne du har brugt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

   Det er desværre ikke mig der har lavet sengen. Men en jeg har fundet. Men den typiske palle måler 80 x 120 cm. 🙂 Så kunne forestille mig at det er det der er brugt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej. Fed seng. Hvad har du brugt som lys

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

   Ja den er ret fed. Nu er det ikke min egen. Men kunne forestille mig at der er blevet brugt lyskæder så der kommer lys over det hele. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørn P.

  Pallesenge kan blive rigtig flotte. Jeg har lavet en lille grafik der viser hvordan man lægger pallerne på forskellig vis for at få dobbeltseng/enkeltseng osv. Se her: https://sove.nu/wp-content/uploads/2018/05/palleseng-2-768×3586.jpg

  Du er meget velkommen til at bruge den i dit blogindlæg.

  mvh

  Bjørn

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Lene Bjerre lysestager