DIY - Svævebord

Favoritter fra Playtype – SHY

playtypeJeg er ret vild med de her plakater fra Playtype. Serien hedder SHY, hvor du kan få 3 plakater, kan I gætte hvilke bogstaver? Ja det er rigtigt nemlig S, H og Y. 😉 Plakaterne har en fin minimalistik stil, som jeg er vild med. Og så synes jeg at historien i plakterne er rigtig fin.

Derudover kunne plakaterne sagtens passe ind i mit grå interiør tema fra i går. Og så kunne de også sagtens passe ind her hjemme, i hvert fald bare en af dem. 🙂 Plakaterne kan købes her.

Nu vil jeg til at gøre klar til at tage et smut til Vildbjerg, hvor jeg skal til læge, tandlæge og har ordnet noget Skat, sammen med min mor. Så i dag bliver en rigtig praktisk dag. Hvad skal I lave i dag? 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Svævebord