Mit næste køb - Pov stagen fra Menu

My favorite flowerpots – HAY flowerpot

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Planter Hay urtepotte skjulere Hay FlowerpotHay Flowerpot//Architectmade Bird//Eames Rocker//Lammeskind

Godmorgen på sådan en dejlig mandag! I dag holder jeg fri og hvor er det bare dejligt. Det er så rart endelig at kunne slappe lidt af, og ikke skulle tænke på alle de ting, jeg skulle nå med skolen. Nu har jeg 9 uger til at lave en eksamens opgave, så har lige lidt længere tid til at lave en god opgave. Det er skønt! 🙂

Når men i dag ville jeg egentligt bare vise mine yndlings urtepotter (og egentligt også nogle af mine planter) det er nemlig HAY flowerpot. Jeg købte dem for ca. 2 år siden, på et lager salg, og købte faktisk en del, men kunne helt sikkert godt have brugt nogle flere. Jeg har lige købt en stor urtepotte i sort til min Monstera, også fra HAY selvfølgelig, og fået den plantet over. Desværre hænger den lidt med hovedet, så den kom ikke lige med i dag. Men når den har rejst sig igen, kommer den nok også på bloggen.

Resten af dagen skal gå med at lave lidt til bloggen, til vejledning på skolen og i fitness. Hvad skal du lave i dag? 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Ih, et fint lille plantebord! 😀
  Og er vild med dit lammeskindstæppe. Har selv et helt hvidt <3

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Mange tak! Er også glad for det. 🙂 Ej så fint, vil gerne have et i hvidt også. Men kunne måske forestille mig at det hurtigt bliver beskidt? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit næste køb - Pov stagen fra Menu