Sådan får du et inspirerende badeværelse

Etsy finds #4

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Søndage er bare dage hvor man slapper helt af. Det gør vi i hvert fald altid hjemme hos os. Vi lader op til en uge og forbereder os på en masse arbejde. Søndag er generelt en meget stille og rolig dag, og derfor har jeg fundet nogle fine sager på Etsy, som I kan bruge lidt tid på at tage et nærmere kig på og slappe af på computeren samtidig.

Etsy findsFjer plakat//Opbevarings poser//Plante hænger//Macrame Wallhanger//Knager//Snowflake kagerulle//Sengetøj//Skåle//Vævekit for begyndere

Man kan virkelig finde alt mellem himmel og jord på Etsy. Der er rigtig mange fine sager, men virkelig også meget l**t. Det er ret imponerende at nogle folk sætter deres hjemmelavede knap så fine sager til salg og så at de så får dem solgt, det forstår jeg virkelig ikke.

Når men nu skriver jeg selvfølgelig heller ikke dette indlæg, for at disse de knap så pæne ting, men for at fremhæve alle de fine ting, som fortjener at blive set af jer. Jeg er virkelig vild med wallhangeren og det lækre sengetøj. De fine walhangers har været populære i ret længe og jeg har også selv været kreativ og lavet en, dog ikke i den samme stil som denne I ser her.

Der dukkede også et par julesager op på Etsy, som selvfølgelig også skulle med. Jeg er allerede ved at være lidt i julestemning, og det ved jeg at flere af jer også er. Hvilket er super fedt! Vil du gerne i julestemning, så tag et smut forbi dette indlæg. Så lover jeg dig at du bliver det.

Er du vild med de fine sager fra Etsy, så tag et kig på tidligere Etsy finds lige her, her og her.

Har du nogle favoritter fra Etsy?

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Jeg elsker virkelig etsy. Der er bare noget helt fantastisk rart over det site, som eBay eksempelvis mangler i høj grad 🙂

  De der skåle, kunne virkelig snildt få lov til at flytte ind herhjemme 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Jeg er helt enig! Etsy er meget mere overskuelig og brugervenlig end Ebay. 🙂 De er virkelig også fine.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du et inspirerende badeværelse