En snak om ekstravagant indretning i Berlingskes boligsektion

Et råb op hjælp – Bolig i København

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Det er sjældent jeg ber jer derude om hjælp. Men nu er det efterhånden ved at være nødvendigt, da jeg skal i praktik i 9 uger i København. Omkring halvdelen af jer der læser med, befinder sig i København og omegn, derfor er jeg forhåbningsfuld om at der er nogle af jer der kan hjælpe mig.

Jeg skal i praktik hos Design Circus, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg skal blandt andet arbejde med North Modern messen, hvilket bliver rigtig spændende.

Bolig i København

LIDT OM HVAD JEG LEDER EFTER

– Et fremlejet værelse – meget gerne møbleret, da jeg ikke regner med at skulle flytte møbler med
– Prisniveauet: 3.000 – 4.000 kr. inkl alt
– I perioden 23 april til 1 juli. Eventuelt overtagelse fra midt april
– Gerne forholdsvis tæt på indreby og/eller Nordhavn.
– Da jeg kun skal være i Kbh i 9 uger, søger jeg et sted uden depositum eller et meget lavt depositum. (Vi kan også sagtens lave en form for aftale ang. dette, da jeg selvfølgelig nok skal betale hvis man kan se jeg har boet der)
– Det behøver slet ikke være noget forment, så længe jeg har mit eget værelse og mulighed for at bruge køkken og badeværelse.

LIDT OM MIG

Følger du i forvejen med her på bloggen, så kender du sikkert godt lidt til hvem jeg er. Men vil alligevel lige nævne nogle ting, som sikkert kan være meget rart at vide. Du kan også læse lidt mere om mig lige her.

– Jeg er 23 år og læser til Retail Design i Herning
– Jeg er ikke ryger og har ingen dyr
– Jeg elsker at være aktiv, men nyder også ofte en god serie på sofaen
– Jeg holder af at kunne trække mig tilbage og være mig selv, men er også udadvendt og socialt anlagt
– Jeg brænder for indretning (bare lige for at være helt sikker på du også fik det med 😉 )

Jeg håber virkelig at der er en derude, som kan hjælpe mig, da jeg ellers nok ender med at skulle bo i en campingvogn i de 9 uger jeg er i praktik.

Du kan kontakte mig her i kommentarfeltet, skrive til min mail: chalottekruse@hotmail.com (læg mærke til at der ikke er R i mit navn) eller skrive en besked til mig på facebook. Del gerne indlægget med dine venner.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om ekstravagant indretning i Berlingskes boligsektion