HVORDAN DU KAN FORNY DIT HJEM NÅR DU IKKE SELV KAN SE MULIGHEDERNE

ET PLANTE MUSTHAVE – ANANASPLANTEN

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

I går var jeg så heldig, både at blive inviteret ud og spise og at få denne vildt fede plante af min søde kæreste. Så kan det da ikke rigtigt blive bedre. Normalt gør vi ikke noget ud af valentinsdag, jeg synes personligt det er lidt en underlig dag, men selvfølgelig også hyggelig når man sådan kommer ud og spise.

Jeg er så vild med denne ananasplante og vil næste vove at påstå at det er et plante musthave til boligen i år. Selvom den ikke var med på listen over disse 8 planter skal vi eje i 2017, så er jeg overbevist om at den bliver et hit. Jeg mener se den lige, hvor cool er den ikke lige?

Læs også: Den perfekte plante til dne håbløse plante ejerSoveværelses planteFor et par dage siden, læste jeg på facebook at ananasplanten, skulle være den perfekte soveværelses plante, da den skulle nedsætte snorken, hvis man kan sige det sådan. Så derfor var den jo oplagt at stille i soveværelset, når man har en kæreste der godt kan larme lidt for meget en gang i mellem.

Efterfølgende læste jeg på Have ABCs hjemmeside, at den har det bedst et sted der er lyst og varmt. Så det er i hvert fald ikke i vores soveværelse den skal opholde sig. Pt. har jeg flyttet den i plantehi, sammen med næste alle mine andre planter. Øv hvor er det altså lidt træls med en brændeovn og et hus der ikke har nogle sydvendte vinduer, når man elsker planter. Når jeg håber det bliver bedre til sommer, hvor der kommer lidt mere lys og varme generelt.

Læs også: Overlevelses guide: undgå gule og sorte blade på dine planterDen fedpste planteAnanasplanteLæs også: Vi kan ikke få nok – disse 8 planter skal vi eje i 2017

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Hvor har du købt den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Min kæreste har købt den i gartnerhallen i Snejbjerg. Tror du kan få den i flere havecentre og man skal nok være meget heldig hvis de er i en alm. blomsterforretning. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN DU KAN FORNY DIT HJEM NÅR DU IKKE SELV KAN SE MULIGHEDERNE