1-2-3 sæt hindbær jagten i gang...

Et paradis uden lige – minder fra Borneo

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Her lidt mere end en uge efter vi er kommet hjem fra Borneo (det føles virkelig som længere tid siden), er det vist på tide at få vist nogle flotte billeder derfra. Borneo er virkelig et paradis uden lige. Aldrig har jeg oplevet så meget på så kort tid.

KOTA KINABALU

Borneo Et paradis uden lige De første dage foregik i Kota Kinabalu. En hyggelig by, dog med mange knap så gode dufte.

TURTLE ISLAND

Turtle island Strand sommerferie Paradis Skildpadder Næste stop var på Turtle Island. Hvor vi så små og store skildpadder og for ikke at snakke om den gude smukke ø! Det var ligesom at se et af de smukke ferie billeder på Pinterest eller google, når man søger på paradis.

RIVER CRUISE

Fugl Elefanter Rivercruise Korkodille Så var vi på jungle safari, dog i en båd. Hvor vi sejlede op og ned af Borneos floder. Vi fik set aber, krokodiller, elefanter, fugle, slanger og så mange andre dyr. Derudover var det virkelig betagende at sidde og kigge på junglen imens vi sejlede forbi.

GAYA ISLAND RESORT

Middag på stranden Pool og strand Aften udsigten gaya island resort Hotel

De sidste 6 dage foregik på Gaya Island Resort. Aldrig har jeg set noget lignende! Det var virkelig overvældende og ren luksus. Vi havde vores egne værelser på 55 kvm, med stort karbad, garderobe, badeværelse, seng og terrasse. Derudover var omgivelserne virkelig fantastiske! Mads og jeg fik snorkelt en del og jeg fik set 3 klovnfisk (nemo), hvilket var en lille drøm hjemme fra. Derudover fik vi masser af god mad hver dag og på mine svigerforældres sølvbryllupsdag spiste vi på stranden. Det var så smukt!

En ferie jeg aldrig vil glemme! Har du været ude og opleve noget spændende i denne sommer?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1-2-3 sæt hindbær jagten i gang...