Opbevarings idéer til en lille entre

Et hjem spækket med design og DIY løsninger

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

03_spisebord_af_traller01_Fra_stuen 04_kig_fra_spisestuen_til_dagligstuen02_trapezlampe 05_planter 06_Julies_garderobe 07_vindueskarm 08_lamper_Tom_Dixon 09_billedvaeg 10_sovevaerelse 11_smart_reol_med_traller 12_Julies_seje_cykel 13_skrivebord_af_OSB_plade design og DIY løsningerBoligliv

Da jeg tidligere i dag lavede dette indlæg om opbevaring i en lille entre, faldt jeg over Julies hjem. Jeg følger Julie på Instagram og er altid vild begejstret over hendes hjem og lækre billeder. Jeg gad virkelig godt at bo som hende. Det er så fedt og unikt, og så er det bare fyldt med en masse design og DIY løsninger. Jeg er VILD med det!

Derfor skal I heller ikke snydes for at se hendes lækre hjem. Derudover kan jeg varmt anbefale at tage et smut forbi hendes Instagram profil som hedder @juliewp.

Du kan finde mere bolig inspiration i disse indlæg: En lækker studiebolig//Loftslejlighed med charme//Et minimalistisk lyst og lækkert køkken//Et minimalistisk og elegant hjem//Køkken med et råt look – Marmor og messing

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opbevarings idéer til en lille entre