Nytårsbordet og glimt fra julen

Er du en tilbudshaj? Så er der gode rabatter at spare

Januar er igang og det er lig med januar udsalg. Jeg har allerede fået et hav at tilbuds emails, og mon ikke I også har det? Jeg må nok ærligt indrømme at jeg er ret så fristet af at købe en masse lækre sager, og faktisk så har jeg købt en fantastisk smuk lampe, som jeg har ønsket mig i længe, da den kom så langt ned i prisen, at det ville være dumt at lade være.

Det er Verner Pantons flowerpot bordlampe jeg har bestilt hjem, og hold op hvor jeg glæder mig. Normalprisen er knap 2.000 kr. og den er sat ned til 1.596 kr. hos Designdelicatessen. Ydermere fik jeg 15 % rabat, pga. deres januar udsalg startede, hvilket vil sige at jeg kun kom af med 1.356 kr. BILLIGT! Dog er jeg i tvivl om det stadig er muligt at få ekstra rabat.

Så derfor kan jeg ikke købe mere i denne måned, og næste måned må og skal blive en spare måned! Men derfor skal I da ikke snydes, så er du en rigtig tilbudshaj, så skal du helt sikkert tag et kig med her.

tilbudshaj  moodings

Nomess Cph spring scissor//Normann Copenhagen Amp pendel//Menu vase//Normann Copenhagen flip mirror//Menu fyrfadsstage//Normann Copenhagen sengetøj//Normann Copenhagen Agnes vase

Jeg har fundet nogle af mine favoritter, som man kan spare 20 % på lige nu hos moodings. Og det gælder også i forvejen nedsatte varer. For at få de 20 %, skal du blot bruge koden sale20. Så var der nogle julegaver du ikke fik? Så skynd dig ind og få dem købt.

Indlægget indeholder affiliate links

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nytårsbordet og glimt fra julen