H&M Home favoritter

En verden i pastel farver

Jeg er ret vild med pastelfarver. De er bare så skønne og så kan man miske dem med alle mulige andre farver, hvilket jo bare gør det endnu bedre. Jeg fundet en masse skønne billeder med pastel farver på Pinterest. Både nogle inspirations billeder og nogle billeder af hvordan man kan bo med pastel farver.

 photo pastelliving_zps3be6146e.jpg

 photo Pastelinspiration_zps5ececc50.jpg

Billederne taler vidst for sig selv. Man bliver i helt godt humør af at kigge på dem. Jeg ved med sikkerhed, at der kommer til at være en masse farver i mit hjem og de skal selvfølgelig passe sammen. Om det lige bliver pastel farver til den tid, ved jeg ikke. Men lige nu er jeg i hvert fald ret stor tilhænger af pastel farverne. Jeg håber I finder mine moodboards inspirerende. Jeg håber i alle nyder det skønne vejr, det skulle vidst blive ret godt resten af ugen. Det jo lækkert, hvis det passer.

/Chalotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Home favoritter