8 grunde til at bruge flere friske blomster i indretningen

En super let DIY – Lav din egen vægdekoration

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Så har jeg endu en DIY i ærmet, som er super let, så let at det er lige før jeg ikke vil kalde det en DIY. Da jeg er ret sikker på, at du selv kan finde ud af at lave den ud fra det færdige resultat. Ikke desto mindre har jeg valgt at lave en DIY denne vægdekoration den alligevel.

I sidste uge var jeg som sagt til Formland, hvor jeg fik hele 3 goodiebags med hjem. En af de ting jeg fik var en smuk dekorations ring fra Strups. En jeg rigtig gerne ville have brugt til jul, men ikke lige fik købt. Så nu har jeg en og jeg er sikker på jeg skal lave en masse fine sager med den. Du kan købe Strups messing ring lige her. Hvis du ikke har sådan en ring, eller vil ud og købe en, så har Panduro også ringe mange kan bruge til formålet. Hvad prisen på den er, ved jeg desværre ikke.

Indlægget indeholder affiliate/reklame links.

vægdekoration ALT DU SKAL BRUGE ER:
– Dekorations ring – min er fra Strups
– En saks
– Garn – købt i Søstrene Grene

Gør det selvGUIDE:
Klip en masse stykker garn i lige lange stykker – mine er ca. 50 cm lange og har ca. brugt 40-50 stk. garn. Tag derefter et stykke garn og samle enderne, så den bliver halv så lang. Nu skal du lave en løkke rundt om ringen, som vist på billedet nedenfor. Start med at lægge løkken ovenpå ringen og før den bag om ringen. Tag derefter enderne igennem og træk til så garnet bliver stramt. Det gentager du så med de resterenden stykker.

DIYVægdekorationNår alle stykker er kommet på, skal garnet klippes til alt efter behov. Det kan også se fedt ud, hvis det hænger og er lidt rodet, så at sige. Jeg valgte at klippe min lige over, men du kan også sagtens klippe den skrå eller lave et form for mønster.

ET PAR TIPS:
– Hvis garne krøller lidt og ligger lidt rodet, kan du bruge en kam til at redde det ud med.
– For at få garnet så godt som lige, så brug bordkanten til at klippe efter. Derefter kan du klippe de som stikker ud, så den kommer til at se lige ud.

Læs også: DIY – lav dit eget vægtæppe

Messing ring fra strups

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 grunde til at bruge flere friske blomster i indretningen