Et paradis uden lige - minder fra Borneo

En stor nyhed – Når man er på udkig efter havemøbler…

Ja, nu tænker du sikkert, du kan da ikke have særlige mange møbler ude på altanen? Og nej det er også helt korrekt. Vi står nemlig i den fantastiske situation at vi har købt hus og overtager den d. 1 november. Aldrig har jeg glædet mig så meget til noget og hvor er det bare vildt at være nået dertil i livet og i vores forhold.

Der kommer selvfølgelig masser af billeder på bloggen, når den tid kommer og i mellem tiden kigger vi (læs mest mig) efter hyggelige ting til huset. Og det vi egentligt mangler allermest er havemøbler. Selvom vi overtager huset i efteråret tæt på vinteren, så er det jo nu at havemøbler er billige. Så vi kan lige så godt få købt nogle inden næste år.

Havemøbler til en hyggelig aften i haven

Lounge stol//Lanterner//Tallerkner//Bord//Stol//Dug//Lyskæde//Krukke høj//Krukke lav

Jeg har kigget rundt på en del forskellige hjemmesider og har fundet nogle af de ting, som jeg synes ville gøre en sommeraften i haven lidt mere hyggelig. F.eks. er jeg virkelig forelsket i krukkerne fra Friends & Founders, selvom de koster en krig! De er så lækre og så der plads til mange planter i dem. Derudover er lanterne fra Skargaarden virkelig også fine og perfekt belysning til når solen går ned.

Nu når man bliver nybagt husejer, så er der mange ting som der er nye, selvom jeg ofte studere nettet for lækre sager til boligen. Så hvis du har nogle ting i din have eller dit hjem, som du er ekstra glad for, vil du så ikke dele dem med mig? Jeg elsker at finde nye sager, jeg kan blive forelsket i.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Ellos og indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Signe O.

  Stort tillykke med huskøbet! 🙂 Det føles lidt vildt og ret voksent – jeg kan godt huske følelsen. Men der bliver da grobund for en hel stribe indretningsideer og tips til bloggen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tusind tak Signe. Ja det er så vildt og urealistisk på en måde. Ja der kommer masser af ting på bloggen med huset og er sikker på der opstår en masse nye ideer 😄

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et paradis uden lige - minder fra Borneo