5 gennemtænkte køkkener

En snak om ekstravagant indretning i Berlingskes boligsektion

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Så blev det endnu en gang søndag, som så ofte går med afslapning og klargøring til næste uge. Denne søndag er dog en smule anderledes end de sidste par søndage. Jeg blev nemlig interviewet i sidste uge af en journalist fra Berlingske til en artikel der skulle i søndagens boligsektion.

Det er egentligt første gang at jeg er blevet interviewet omkring min viden indenfor bolig indretning og som boligblogger, hvilket jeg synes er vildt sejt og et skidt i den rigtige retning, for mig og min kommende beskæftigelse.

Berlingske ekstravagant indretning

I artiklen fortæller jeg at vi begynder at gå mere væk fra den kendte minimalistiske stil og tager skridt i retningen af en mere personlig og til tider ekstravagant indretning. Vi vil gerne have at vores hjem fremstå unikke og ikke lige som alle de andre boliger vi ser på Instagram. Det er ikke længere “in” på samme måde, at have alle de ting de andre har.

Vi begynder at vægte kvalitet og flere vil gerne have et luksuriøst hjem, og på badeværelset, som denne artikel handler om, en form for spa oplevelse. Det skal være lækkert og personligt.

Artikelen, synes jeg selv, er blevet rigtig god og giver et godt billede af hvordan flere af os, vil have vores hjem. Som sagt er artiklen udgivet i avisen Berlingske, som jeg da helt sikkert vil opfordre dig til at købe.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 gennemtænkte køkkener