Smukke øjeblikke i København #2 - Styling og masser af hygge

En plante update – som blommen i et æg

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Som bekendt bor jeg i København lige nu, dog kun midlertidigt og i mellem tiden er det min søde kæreste som tager sig af alle planter og blomster her hjemme (lige nu er jeg hjemme på weekend). Jeg har hele tiden tænkt så længe de fleste af planterne bare overlevede, så ville det være fedt. Men jeg havde faktisk ikke tænkt så langt at planterne ville stor trives. Det er der i hvert fald flere af dem der gør, under min kærestes varetægt, vel at mærke. Så derfor tænkte jeg at jeg lige ville dele en lille plante update med dig, da mine planter virkelig har det som blommen i et æg.

En anden ting som jeg er blevet helt forundret over, er at min kæreste går meget op i at gøre det ordentligt, for nu er det jo ham der er plante eksperten, som han selv siger. Det er bare sjovt at se og høre hvordan han sørger for de overlever, har det godt og får masser af kærlighed. Så jeg kan vist trygt overlade planterne til min kæreste en anden gang.

ny kløver planteplante himlen

Når man bor i Kbh og der er planter over det hele er det altså svært at lade være. Så første weekend jeg kom hjem, tog jeg denne fine kløver plante med hjem, som min kæreste nu også står for at passe. Heldigvis lover det også rigtig godt.

En plante update - som blommen i et ægMine planterPrøv lige at se hvor fin og stor min Pilea er, og alle de små baby pileaer der popper op. Jeg skal vist snart have fundet nye ejermænd til dem. Planten på altanen havde vi kæmpet med lige siden vi købte den, den hang hele tiden og vi gav den egentligt nok vand, synes vi i hvert fald selv. Men det gjorde vi så ikke for nu får den en halv liter vand om dagen og så er den sprød og fin igen. Også dette var min kærestes ide, så stor cadeau til ham. Dog kan man godt se at bladene ikke er helt friske, så de skal vist lige fjernes.

For at sikre mig at planterne ville overleve lavede jeg en aktionsplan for planternes overlevelse, og den følger han til punkt og prikke. Så nu når jeg er hjemme har jeg lige skudt et par billeder af nogle af de planter, som virkelig har det godt. Den som jeg er mest imponeret over er min Pilea, som var længe undervejs om at blive stor og sund at se på og det er den da virkelig blevet nu.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke øjeblikke i København #2 - Styling og masser af hygge