Vinderen er fundet

En lækker studiebolig

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

murvægstudieboligkøkken stue og køkkenspisebord soveværelse soveværelseAlvhem

Godmorgen på sådan en høj hellig lørdag. I dag vil jeg dele denne lækre studiebolig med jer, som er på bare 42 kvm. Jeg synes den er rigtig godt indrettet og har nogle rigtig fede funktioner og elementer. Dog er jeg ikke så vild med de grønne pæle der er i stuen, men alt kan jo ikke altid være lige godt.

I dag er vi til 50 års fødselsdag ved svigermor, så vi skal sikkert spise en masse og hygge hele dagen. Hvad skal I bruge jeres lørdag på?

Kunne du tænke dig lidt mere bolig inspiration, kan du se mere her, her, her og her.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

9 kommentarer

 • Ej, hvor er den fed! 🙂
  Er især vild med det lille rum til soveværelset og det store åbne køkken!
  Mand og jeg leder efter ny lejlighed, godt nok lidt større end 42 kvm. Men håber vi findet noget lige så fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja det er virkelig lækkert! 😀 Uh det lyder spændende, det må du dele på din blog når I finder et 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin den bolig! Elsker boliger på få kvadratmeter og så fin indretning (:

  Min lørdag skal bruges på afslapning, blog, indkøb og madlavning. Har inviteret min kæreste på hjemmedate i aften, så jeg skal lave noget god mad til os, vin og hyggelig stemning (:

  God lørdag til dig <3

  http://www.pernille-weidich.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja der er et eller andet fedt ved små lejligheder der bare er udnyttet rigtig godt! 😀
   Ej hvor lyder det som en hyggelig lørdag! Tusind tak og i lige måde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk bolig! Jeg er selv på jagt efter en studiebolig – denne her kunne jeg da godt lige “nøjes” med 😉

  http:/cillesunivers.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Haha ja det kunne jeg også sagtens hvis jeg boede alene! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig en fed og stilet indretning! Jeg bor stadig hjemme hos de gamle, men jeg ser virkelig frem til at flytte. Jeg glæder mig til at indrette mit helt eget sted, hvor jeg kan gøre hvad jeg vil med hensyn til indretning! 😉

  Kig endelig forbi:
  http://www.katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det kan jeg godt forstå. Der er ikke noget bedre end at kunne bestemme selv og udfolde sig i eget hjem. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna K

  Den er så fin den bolig, så en lidt lignende på https://findenbolig.dk men desværre nåede jeg ikke slå til, da ikke vidste om jeg var kommet ind på mit studie. Men det ved jeg nu og holder øje for finde en studiebolig 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er fundet