Give away: vind to lyshuse fra Kähler

En heldig vinder er fundet

Hej alle sammen. Rigtig mange gange glædelig jul og rigtig godt nytår. Håber I har haft en dejlig juleferie med jeres familie og at I får en rigtig god dag i morgen. Jeg har holdt så meget ferie så muligt, derfor har jeg ikke lige prioriteret bloggen. Men det kommer i det nye år.

Hvor er det bare dejligt at der har være så mange deltagere i min give away og tusind tak for alle de søde kommentarer.

82 deltog og igen har jeg brugt random.org for at finde en vinder. Og det blev nr. 42 som er Line Rosengreen Bach, med kommentaren: Jeg ønsker mig Byhus og højhus, de er så fine! :)  Stort tillykke til dig. Jeg sender en mail til dig, og sørger for at Kähler sender to lyshuse til dig.

SAMSUNG CSC

2 kommentarer

 • Astrid

  Øv, jeg troede, jeg var nr. 42, men stort tillykke til Line.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

   Bedre held næste gang. 🙂 Kan love dig for at der kommer en god give away i januar. 🙂 godt nytår! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away: vind to lyshuse fra Kähler