Pilea planter gives væk + 5 tips til pasning

En gave i kærlighedens tegn – For 4 år siden….

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

I dag er det lige præcis 4 år siden, at jeg sagde glædeligt ja tak til at blive Mads’s kæreste. 4 år! Det er altså lang tid og hold da op hvor har tiden bare fløjet afsted. På trods af nogle knap så gode tider og heldigvis en masse fantastiske stunder, så er vi stadig sammen i dag. Man kan jo heller ikke leve på den lyserøde sky hele tiden? Men det skal jeg lige love for, at vi gør lige nu. Jeg er så heldig, at jeg føler mig forelsket i Mads hver dag og ikke mindst elsket hver dag.

En af grundene til vi pt. er i den syvende himmel er at vi har købt hus. Vi glæder os hver dag og kan slet ikke vente til det bliver 1. november! #komnu! Men altså nu skal denne blog jo heller ikke handle en masse om kærlighed, men nogle gange er det nu rart at vise jer lidt mere af mig selv. Og i bund og grund var det også for at vise den fine lille gave, jeg har lavet til min søde kæreste. Selvom vi hvert år siger, vi skal ikke købe gaver til hinanden, så kunne jeg ikke lade være. Han skal da lige have en lille gave alligevel.

Og i frygt for at Mads snubler over dette indlæg, #fingerscrossed, dog er det yderst sjældent han kigger ind, så vil jeg selvfølgelig ikke afsløre indholdet. Men det nu ikke fordi jeg har investeret en masse mønter i gaven. Men mere som en gave der viser at jeg elsker ham og for at hygge lidt om ham. Og så elsker jeg jo smuk indpakning, det er jo det halve af gaven.

En kærlighedsgave4 årsdagFor 4 år sidenPlakaten i rammen har jeg selv lavet i anledning af valentins dag. Hvis du selv kunne tænke dig den, så kan du printe den og mange flere ud her.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pilea planter gives væk + 5 tips til pasning