Et tip til dig - billigt sengetøj

En blomst med evigt liv – Trommestikker

posterTrommestikkereBlomsterJeg er vild med disse fine blomster, som ligner trommestikker, hvilket man også kalder dem for. Det rigtig navn er dog Craspedia. Blomsten er så fin og så behøver man ikke have 20 – 30 stk. af dem i en vase for at det skal se ordentligt ud, en 5 stk. er nok. Udover det så holder blomsten i virkelig virkelig længe, præcist hvor lang tid, ved jeg ikke lige.

Blomsten kan både stå med vand eller uden, hvis den står uden bliver stilken lidt mere brun agtig, men det gule hoved ligner sig selv. Så tror godt du kan have dem til at stå i 3-4 måneder måske længere tid. Så er du en af dem, som har en tendens til at slå blomster ihjel, så skulle du skaffe dig nogle af disse. Jeg købte mine for 10 kr. pr. stk. og hvis de kan holde i så lang tid, så kan man sige at det sagtens kan betale sig.

Jeg har stillet mine vand, da det ikke gør noget at stilken er grøn så længe så mulig. Så holder den nok også længere i sidste ende. 😉

Er du vild med planter og mangler inspiration til hvilke du skal købe, så se mit indlæg med 5 planter du skal eje i 2015.

Er de ikke bare fine? Har I ellers nogle favoritter inden for blomster og planter? Jeg vil rigtig gerne opdage “nye” slags, som ville være pæne her hjemme. Så kom endelig med nogle foreslag. 🙂

Kunne du tænke dig at vinde en ferie til en værdi af 12.000 kr.? Så se mere her

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et tip til dig - billigt sengetøj