Foredrag til messen boligdage

Efterårs stemning og hygge

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Hygge

Er der noget bedre end at tænde stearinlysene, når mørket har sit frembrud? Jeg synes det er så hyggeligt og smukt. Det er så dejligt afslappede at se flammen brænde og stå og danse fra side til side. Derudover er der også noget hypnotisk over at se lysene blive genspejlet i vinduet. Jeg elsker det!

Derudover er det også bare skønt at kunne nyde mine design sager om aftenen, når det bliver mørkt. Der er simpelthen noget ved efteråret, masser af hygge, smukke farverige blade, varm kakao og masser af lækre plaider man kan putte sig under.

Pt. glæder jeg mig til efterårsferie. Jeg har en masse arbejde, projekter og praktiske ting jeg skal have ordnet og det bliver skønt at få styr på. OG så har jeg fødselsdag, hvilket jeg glæder mig til at fejre med min familie. Hurra for efteråret!

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Din vindueskarm er virkelig også hyggelig og yndig sådan som du har den stylet i øjeblikket. Det er så skørt med de der lysestager fra Søstrene Grene, for de er jo bare kanon simple og i bund og grund over-priced i og med, at de netop er så simple. Alligevel er de super skønne, og jeg bliver ved med at fortryde en smule, at jeg ikke købte den jeg stod med i hænderne alligevel, haha 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tusind tak Lisbeth. 🙂 Kan faktisk ikke huske hvad den kostede, men synes i hvert fald at den er super hyggelig, når der kommer lys i om aftenen 😀 Mon ikke de kommer i butikkerne igen, så du kan købe en 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foredrag til messen boligdage