Gulve i fokus - 20 gode grunde til at kigge ned

Hyggelig efterårs DIY med kastanjer og blade

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

EfterårUge 42 er lig med efterårsferie for rigtig mange. Desværre ikke mig, da jeg skriver bachelor opgave, men man kan sige at jeg kan styre min dag helt selv hvilket er rigtig rart. Men i anledning af at mange holder ferie, så skal du da også have en lille efterårs DIY, som du kan hygge dig med et par timer. DIYen egner sig også rigtig godt til børn, så vil du bruge lidt kvalitetstid med din familie, så inviter dem med til denne hyggelige efterårs DIY med kastanjer og blade.

IndretningAlt hvad du skal bruge er:
En masse kastajner
En masse blade – gerne i mange forskellige farver
En eller flere tuscher – posca er rigtig gode til dette formål
Og evt. nål og tråd, hvis du vil hænge bladene op, som jeg har gjort

Så er det ellers bare at gå i gang med at være kreativ. Hav gerne en del kastanjer og blade, så du har nogle du bruge af, hvis din tegning nu kikser eller ikke bliver så god som forventet.

Tegne på kastanjerHyggelige efterårs DIY med kastanjer og bladeTegne på blade og kastanjer

TIP: 
Når du tegner på kastanjerne og bladene, kan det være en god ide at følge deres naturlige mønster. På den måde er det lettere at komme i gang, hvis man ikke helt ved hvad man skal tegne. Derudover så er mange små prikker altid et hit.

Når du har fået tegnet det du vil og opnået et tilfredsstillende resultat, så er det ellers bare at få det til at pynte i hjemmet. Kastanjerne er gode til fade og bakker, gerne med et levende lys. Og bladene kan bruges i glas og ramme, hænges op som en ranke, lægges i bakker eller hvad du lige har lyst til.

KASTANJERNE

Pynte kastanjer Efterår Pynt

BLADENE img_5828 Diy

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulve i fokus - 20 gode grunde til at kigge ned