Som studerende, blogger, freelancer og snart retail designer/stylist

Efterårets trends og nyheder i følge Formland

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Jeg har brugt formiddagen på Formland og hvis du har fulgt med på Instagram, så vidste du det nok i forvejen. Jeg synes altid det er fedt at komme derud og se de nyeste trends og nyheder, og bliver altid overvældet over de fine trendzoner Eckmann studio får lavet.

Messen har åben til kl 18.00 i dag og fra 9.00 – 18.00 lørdag og søndag, så der er rig mulighed for at besøge messen endnu, hvis du ikke har gjort det. Dog er man nød til at have en billet for at komme ind, hvilket vil sige et CVR nr. eller invitation fra en virksomhed.

Men om du har besøgt messen, kommer til det i løbet af de næste par dage eller ej, så vil jeg give dig en rundtur i flotte omgivelser og vise nogle af efterårets trends og nyheder.

WOUD

tidslerwoud woud stand
Jeg er vild med det dansk brand Woud. De har et stort vare sortiment, selvom de er forholdsvis nye på markedet. Jeg ønsker mig flere af deres produkter, eks. deres smukke Töjbox, den må jeg altså eje engang!

SKAGERAK

skagerakhængereSkagerak holder fast i de lyse toner, hvilket giver rigtig god mening for deres DNA, derudover er der kommet nogle nye produkter på hylderne. Blandt andet de fine holdere til viskestykker. Jeg er fan!

VITA

vitaJeg stødte på disse fine skyer af fjer første gang for en 3 år siden gennem min svigerinde og var vildt forelsket i dem. Jeg er stadig vild med dem og nu laves de også i grå! Hvor fint er det ikke lige? Lamperne er fra Vita.

SINOQ DESIGN

sinoq designmagasin holderblomsterSinoq Design har jeg stødt på, på Instagram, med deres grafiske urtepotter til væggen, som mere eller mindre var deres eneste vare. Indtil nu for på messen er de “gået amok” med nye produkter. Blandt bøjlerne, magasinholderen, marmor urtepotter og planteholdere. Alle sammen rigtig fine ting. Er specielt vild med bøjlerne og magasin holderen.

STELTON

nyheder steltonsteltonStelton viser deres mange flotte produkter frem og en ny køkken serie i sort. Det er virkelig fint og deres stand lige så. Helt klart et besøg værd.

ROYAL COPENHAGEN

Royal copenhagenRoyal Copenhagen var også at finde på messen, men en del fine opsætninger i forskellige “stande/områder”. Jeg er vild med den måde de kombinere farver og udtryk på. Det klare de ret godt!

LIVINK – KREA PERNILLE

livink krea pernille

Livink eller rettere sagt Krea Pernille var også at finde på messen, med en stand som minder om hendes stue. Her viste hun de nyeste plakater, som jeg virkelig er vild med! For det første er det fedt at se noget nyt fra Livink, for det andet så er det lige mig!

A SIMPLE MESS

a simple messmessing vaserLouise Dorph har lanceret et nyt brand – A simple mess – med masser af fine bolig sager. Jeg er specielt vild med kurven og den fine lyskæde.

TRENDZONEN OG INSPIRATIONS OMRÅDER

bloom pop uptrendzonekitschBoho med farverEndnu engang har Eckmann Studio formået at “pynte” messen med en masse lækre og interessante ting. Specielt trendzonen er et must at se. Alle de smukke blomster og den inspiration man kan hente. Det var så fint.

Overordnet set var den en fin messe med mange nyheder og pæn inspiration. Dog følte jeg måske der manglede noget i forhold til sidste gang, nemlig de nye og ikke så kendte brands. Det er ofte her man kan finde skjulte skatte og opdage helt nye trends og produkter. Jeg krydser fingre for at de er der til foråret.

Efter besøget, synes jeg det er tydeligt at se at de forskellige brands er enige om nogle enkelte trends her i efteråret. Masser af farver og gerne i mørke toner, botanik er et must og at produkterne gerne må have lidt kant. Jeg glæder mig til at se om disse trends vare ved og om de bliver taget godt i mod.

Har du nogle favoritter fra messen? 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som studerende, blogger, freelancer og snart retail designer/stylist