GIVE AWAY - FLAMING WATCH

8 smukke DIYs til julen

Nu er vi halvvejs til juleaften og julestemning er tydelig at mærke over det hele. Jeg elsker det. I dag har dagen gået med at arbejde for Houzz, tag et smut forbi et af mine indlæg her, og så har jeg taget et online kursus, i hvordan man kan gøre sin blog bedre, gennem denne helt igennem fantasitiske og inspirerende blog. Så dagen har indtil nu være meget lærerig.

I dag vil jeg dele en masse smukke, inspirerende, nemme og nordiske DIYs til julen. Der er både ideer til gaveindpakning, julepynt, og julekort. Så ved du ikke helt hvad du skal bruge lørdagen på, så følg med her.

1. KRANSE

planterKrans

Denne julepynts tendens, er jeg virkelig vild med. Det er virkelig dekorativt, og så er det endnu en smuk måde at inddrage naturen i indretningen. Jeg har allerede delt en DIY til hvordan man laver disse kranse. Det tager ikke særlig lang tid og så er det virkelig smukt at se på når, man har hængt dem op.

2. JULEKUGLER

JulekugleJulekugle

I løbet af de sidste par år, har vi set mange forslag til hvordan man kan dekorere sine julekugler. Dette er en af mine favoritter. Den er virkelig fin og festlig, uden at det bliver for meget. Sidste år delte jeg en anden ide til hvordan man kan dekorere sine julekugler på en nem måde.

3. DET ALTERNATIVE JULETRÆ

Alternativt juletræDIY String light christmas tree

Vi kan ikke snakke om julen uden at komme ind på juletræer. Efter min mening skal man have et juletræ om man har plads eller ej. Så er det faktisk lidt lige meget hvad det er for et juletræ, om det er det almindelige af gran, et ceder træ, en stuegran eller et alternativt juletræ som her. Alle eksempler er super fine og så bringer de masser af glæde i hjemmet. Se flere eksempler på alternative juletræer.

4. JULEKORT

JulekortJulekort

Julekort høre også til i denne tid. For det første er det super hyggeligt at lave, for at andet så ved man, at dem som modtager kortene bliver vildt glade. Sidste år lavede jeg to simple eksempler på fine julekort, find dem her og her.

5. ALTERNATIV JULEPYNT

DIYs til julenAlternativ julepynt

Denne fine dekoration måtte bare med. Den er virkelig simpel og fin. Igen får man her bragt naturen indendøre og så forstiller den så fint et lille juletræ. Havde vi mere plads, var det en jeg ville prøve kræfter med. Måske næste år?

6. GAVEINDPAKNING

GaveindpakningGaveindpakning

Jeg elsker at pakke gaver ind. Faktisk har jeg allerede pakket næsten alle julegaverne og lavet nogle fine til og fra mærker til. Julegaverne må godt være smukke og se på. Jeg plejer altid at sige at indpakningen er den halve gave, i hvert fald hvis man gør noget ud af indpakningen. Du kan finde meget mere inspiration til indpakningen af julegaver, på mit XMAS boardPinterest.

7. LYSKÆDER

KranseHildemork

I denne mørke tid, kan en smuk lyskæde gøre rummet meget mere hyggeligt og smukt. Denne fine lyskæde dekoreret med en smuk krans, er en favorit. Den måtte godt hænge her hjemme.

8. PAPIRS GRANKOGLER

julepyntPapirs grankogler

Både grankoglerne og gran kæden, er virkelig fint julepynt. Som alt andet DIY julepynt, så er det super hyggeligt at lave og så er resultatet tilfredsstillende efter. Dette julepynt er også en smule anderledes end hvad man normalt har i sit hjem. Men jeg er vild med det. Resultatet af disse papirs grankogler er så godt, at det næsten ligner ægte. (Jeg sagde næsten)

Vil du gerne have flere DIYs til årets julepynt, så tag et smut forbi dette indlæg, hvor jeg deler nogle af mine egne.

GIVE AWAYS

Da julen er en af mine yndligs perioder, så har jeg arrangeret nogle lærke give aways til jer, som mange af jer allerede har opdaget. Du kan vinde en valgfri plakat fra I Love My Type, et gavekort på 500 kr. til Indeliv og et helt unikt ur af et nyt design brand Kulör Design Lab. Så har du ikke allerede deltaget i nogle af dem, så tag da lige et smut forbi.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

7 kommentarer

 • Kirsten Thulesen

  Tak tak TAK for skøn inspiration!
  Du ønskes en god December. 🙂

  Hilsen Kirsten
  http://shitithoughtaboutyouagain.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det var så lidt. Dejligt du kan bruge det. 🙂 Mange tak og i lige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sikke nogle inspirerende billeder. Særligt grankoglerne (og papgrantræerne fra linket) er rigtig fine, men jeg synes ikke jeg kan finde en guide/skabelon nogen steder – kan du hjælpe med det?
  Derudover er særligt kransene fine – ved du hvad de grene hedder?

  Rigtig god jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine DIYs. Jeg havde selv så mange planer for julen i år og DIYs men jeg synes lige pludselig tiden er ved at være gået – uden jeg har fået lavet det mindste. Det må blive næste år…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Jeg har det fuldstændig på samme måde. Man kan desværre ikke nå det hele. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY - FLAMING WATCH