Get the look - Sarte nuancer

DIY til weekenden – Lav dine egne succulenter

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

SucculenterEfter jeg er begyndt at blive ret så plante besat og jeg havde købt mine egne succulenter, som I kan se nogle af lige her. Fandt jeg ud af, at man kan lave dem selv, ved at tage enkelte blade fra sine succulenter, og så gror bladet en hel ny plante. Det er ret fedt må jeg sige! Lidt tid efter det opdagede jeg, at Christina netop lige har lavet et indlæg om dette. Da klappede jeg lidt i mine små hænder, og var da overbevidst om, at det skulle jeg prøve selv. Så det tror jeg bliver et af mine projekter på søndag, hvis alt går efter planen. I kan se en guide til hvordan I gør i Kreavillas indlæg om baby succulenter lige her.

Er du lige så besat af de skønne planter, kan du finde meget mere inspiration til indretningen og hvilke planter du skal gå efter lige her, her, her, her og her.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look - Sarte nuancer