ET PLANTE MUSTHAVE - ANANASPLANTEN

DIY SNACKÆSKE – DEN PERFEKTE DIY TIL VINTERFERIEN

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Er du en af de heldige der har fri her i uge 7, også kaldet vinterferien? Så har jeg den perfekte DIY du skal prøve, og har du børn er den endnu bedre. Vinterferien er en tid hvor man skal være sammen med sin familien og venner, og skrue op for hyggen. Dertil hører der sig sikkert en film eller to, hvor snacks er obligatorisk.

Jeg har lavet endnu en let DIY, som du sagtens kan lave med dine børn. Den er egentligt beregnet som en snackæske, hvor man kan putte alt mulig lækkert i. Men den kunne også sagtens bruges på kontoret, til opbevaring af kuglepenne eller små dimser.

Læs også: DIY – lav din egen plante plakatDIY snackæskeDU SKAL BRUGE
– Karton
– Blyant og lineal (helst en i metal når du skal skære æsken ud)
– Hobbykniv og skærebræt
– Limstift
– Farveblyanter og tusser

GUIDE
1. Lav en figur på kartonet, ligesom som på billedet nedefor. Hver firkant i figuren er 8×8 cm. dertil har to af firkanterne på modsatte side af hinanden, to sider som skal bukkes ind på 8×4 cm. De hele streger på figuren er dem som skal skæres ud og de stiplede er dem som skal bukkes.
Gør det selvguide2. Når du har skåret æsken ud, skal du bukke de stiplede linjer, så det ligner det første billede ovenfor.
3. Dernæst er det en god ide at tjekke om de sider der bukkes ind (dem på 8×4 cm) er samme højde som siderne de skal limes sammen med. Eller kan du lige rette dem lidt til inden du putter lim på.
4. Nu skal der lim på de halve sider. Her er det vigtigt at du putter lim på den rigtige side. De halvesider skal være indvendig i æsken, derfor skal der lim på bagsiden af de halvesider.
5. Nu skulle din æske gerne se sådan ud. Nu kan du så give dig til at tegne på den. Dog kan det være lettere hvis du gør det mellem punkt 3 og 4. Da du så kan lægge kartonet fladt på bordet.

Så er der ikke andet for end at fylde snackæskerne med en masse snacks!

Læs også: En super let DIY – Lav din egen vægdekoration

kontorpapirsæskeLæs også: DIY lav din egen simple og pæne tavle

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET PLANTE MUSTHAVE - ANANASPLANTEN