En fascination af skulpturelle kaktusser

DIY mini tæppe

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

mini tæppetæppediy mini tæppeI dag har jeg haft gang i et lille projekt. For noget tid siden, fandt jeg en diy ovre på Michelles blog, som jeg også gerne selv ville prøve at lave. Så det prøvede jeg i dag. Jeg brugte en kjole, som jeg aldrig har brugt og aldrig kommer til at bruge, til tæppet.

Det kræver en del stof og desværre havde jeg ikke mere lige nu, end til et lille tæppe. Men derfor skulle I da ikke snydes for det foreløbige resultat. Jeg synes faktisk at den er ret sød, og så passer den da perfekt til mit plantestativ fra Ferm Living.

Planen er at hvis jeg finder noget stof i samme farve, (gerne præcis den samme farve) så skulle den være under sofabordet. Det tager dog ret lang tid, så det bliver ikke lige foreløbig at den bliver færdig. Jeg brugte nok 2 timer på at lave dette mini tæppe.

Vil du selv prøve kræfter med at lave en flettet tæppe, så tag et kig i denne DIY.

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

 • Ej det er jo super sødt! Gid jeg var tålmodig og kreativ nok 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tusind tak! 🙂 Det er ikke så svært når man lige kommer igang. Så det er jeg sikker på at du kan klare 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge-Lilian

  Kig evt i genbrugsbutikker efter jerseykjoler/T-shirts, hvis du skal hækle mere Det er billigt “garn”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Jeg var faktisk på jagt i dag, men kunne ikke finde noget. Så jeg må lede videre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fascination af skulpturelle kaktusser