Gaveindpakning - Inspiration fra Instagram - 19. december

DIY lav dit eget julepynt – 20 december

Nu er der ikke længe til juleaften, så hvis I har fået juleferie og mangler noget at slå den sidste tid ihjel med, så har jeg lavet denne DIY så I kan lave jeres eget julepynt. Julepyntet kan bruges til at hænge på juletræet, hænges op rundt om i hjemmet, lægges i vindueskarmen, eller hvad I ellers kan finde på. DIY julepyntDIY julepynt 1. Skær først 2, 4, 6 kvadrater ud – alt efter hvor mange du skal lave, til et styk skal der 2 kvadrater til.

2. Fold så papiret, på hvert led, ligesom på billede 2. For at gøre det lettere for dig selv, så fold papiret sådan så mønsteret vender opad, når det er foldet.

3. Nu skulle papiret gerne se således ud.

4. Nu skal du folde papiret fra kant til kant, som på billede 4. For at gøre det lettere for dig selv, så fold papiret sådan så den blanke side vender opad, når det er foldet.  DIY julepynt 5. Nu skulle papiret gerne se således ud.

6. Tag fat i midten af papiret, og derefter alle hjørnerne og så skal hjørnerne samles.

7. – 8. Når du har samlet hjørnerne, skulle du gerne have et papir der ser således ud. DIY julepynt9. Så lægger du papiret ned og tager fat i en af siderne og den står op mod dig.

10. Derefter skal siden foldes, som på billedet. Sørg for at folde kanterne følger hinanden.

11. Gør dette med alle siderne, så papiret kommer til at se således ud.

12. Når du har lavet to, skal du til at samle dem.513. For at samle dem, skal den lange spids under den korte side, hele vejen rundt. Papiret er nemlig lavet så smart, at hver anden er den korte side og hver anden er den lange spids, derfor er det let at sætte papirerne sammen, uden lim eller noget. DIY julepynt

Har I spørgsmål eller ligende til hvordan den samles, hvis jeg ikke har fået forklaret mig godt nok, må I endelige skrive. 🙂

Husk at I stadig kan nå og deltage i min give away med Ninna Lysdal Baerentsen, hvor du kan vinde en fed poster.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaveindpakning - Inspiration fra Instagram - 19. december