Mit kalenderlys - 1. december

DIY – lav dit eget julekort – 2. december

lav dit eget julekortEr I klar til en hyggelig lille DIY, så I kan lave jeres egne julekort? Det er meget sjovere og mere hyggeligt at lave dem selv, i stedet for at skulle ud og købe nogle. Og så tror jeg også, at modtageren bliver lidt mere varm om hjerte ved et hjemmelavet kort. Jeg synes i hvert fald selv at det var super hyggeligt, at lave og så tog det nok 10 – 15 min. og koster maks 15 kr. i alt. Så det er ren win – win. 🙂

Julekort Du skal bruge:

En saks

Hvidt sy tråd og nål

Et kort – kan købes i hobby forretninger eller boghandler og koster ca. 8 kr., kan ikke huske om det var for en eller to, men billigt er det i hvert fald.

Udprintet pdf vist ovenfor, download den her: Figure til julekort

julKlip figurene ud, ligesom på ovenstående billede. Klip ikke helt ind til kanten, men følg formerne rundt om figuren. Julekort Læg figurene på kortet, i den rækkefølge du gerne vil have dem. Julekort Nu skal du til at sy figurene til kortet. Stik nålen igennem den første figur oppe fra og ned gennem papiret og op igen i den anden side af figuren. (Bind ikke en knude på tråden endnu)Julekort Forsæt på samme måde gennem resten af figurene. DIY Sy begge ender af tråden igennem kortet og bind en stor knude, så tråden ikke går af. Glædelig jul diyDertil kan du jo klippe glædelig jul ud og sy den på. Og voila det endelige resultat. God fornøjelse og glædelig jul til jer. Håber I får lavet en masse julekort til familien, og så kommer der endnu en diy til julekort på bloggen senere, så følg endelig med.

Husk at deltage i advents konkurrencen om at vinde en valgfri plakat fra One Must Dash.

Glædelig 2. december! <3

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit kalenderlys - 1. december