Messing - en trend der bliver ved

DIY lav din egen simple og pæne tavle

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

En DIY jeg har haft i tankerne i meget længe, er endelig kommet til livs. Den er simpelhen så let at det er lige før man ikke kan kalde den en DIY. Det kan man jo så godt, man behøver bare ikke rigtig nogen guide til den. SÅ LET ER DEN! Og så er den altså bare super fin og pynter noget så gevaldigt i køkkenet lige nu, inden det hele skal tages ned.

Jeg har nemlig lavet en tavle, som vi kan bruge til at skrive de ting ned vi skal huske, indkøbs listen eller nogle hyggelige noter.

Indlægget indeholder affiliate links/reklame

DIY lav din egen simple og pæne tavle

ALT DU SKAL BRUGE
En ramme (min er i A3) – denne smukke ramme er fra CPH Studio og kan købes lige her.
En glastusch – har købt min i den lokale hobbyforretning.
Et stykke papir til baggrunden

Og så er det faktisk ikke mere omfattende end at putte papiret i rammen og begynde at skrive på glasset. Når du køber en ramme, så er det rimelig vigtigt at det er glas der er i rammen og ikke plastik. Jeg har ikke selv prøvet at skrive med en glastusch på plastisk, men tør ikke lov at det kan gå af igen.

Derfor er denne flotte ramme fra CPH Studio virkelig god, da det er god kvalitet hele vejen igennem. Og der er glas i rammen. Der er mange der er begyndt at lave rammer med plastik i stedet for glas, så det skal du lige være opmærksom på.

DIYpæn, simpel og let tavle diy

Fordi det er en glastusch, der er brugt til at skrive med, så kan det let tørres af igen med en våd klud. Så du kan let ændre dine lister. Derudover vil jeg gerne have en mindre tavle ved siden af, hvor vi kan skrive indkøbslisten på. Men den jeg havde påtænkt dertil var i plastik, så det turde jeg simpelthen ikke at gøre.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

3 kommentarer

 • Det er en fantastisk måde at lave en husketavle på – simpel, billig og helt vildt let. Har ikke selv tænkt den idé tidligere. Jeg har selv malet en dør helt sort med tavlemaling, så den kan bruges til at skrive med kridt på – det virker også vildt godt, men kræver selvfølgelig lidt mere arbejde. Det der er genialt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Skønt du er vild med den! 😀
   Det er nu også lækkert med en hel dør at tegne på. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg malede et maleri med ramme over føst med magnet maling, derefter tavlemalling.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Messing - en trend der bliver ved