Vild med velour

DIY – lav din egen plante plakat

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Efter jeg i går havde brugt meget af min dag på at skrive bachelor og pleje og passe Alma, så gik jeg i gang med at lave min egen plante plakat. Det var super nemt og jeg skulle ikke ud og købe en masse ind, for jeg brugte bare lige det jeg havde i skufferne. Resultatet blev rimelig godt, hvis jeg selv skal sige det, så derfor skulle du da også have muligheden for at lave din egen plante plakat. img_5335Du skal brugeDU SKAL BRUGE

En ramme i den ønskede størrelse, du kan finde nogle fine her
Et stykke papir i samme størrelse
Et blad eller flere
Maling, jeg brugte bare noget akryl maling, jeg lige havde i skuffen
En pensel
Noget til at dække bordet af med

TIP:
Har du ikke den ønskede farve der hjemme, kan du prøve at blande nogle af farverne. Jeg ville gerne have en grå, hvilket jeg ikke havde, derfor blandede jeg sort og hvid. Husk at lav nok, så du ikke skal til at blande igen og det er den forkerte farve der kommer frem.

Plante plakatLæg bladet på avispapiret og mal derefter bladet.

Plakat trykVend derefter bladet om på papiret, der skal i rammen, og læg det derefter i pres. Pas på du ikke venter for lang tid. Jo længere tid der går jo mere maling hænger fast til bladet. Jeg ventede i 10 min. og fik en fint resultat. Men hvis du gerne vil have meget maling på papiret, så skal bladet af umiddelbart efter det er lagt på.

TrykMit resultat. Synes det ser ret cool ud med alle de grove og ustyrlige huller der er i plakaten.

Diy lav din egen plante plakatimg_5331Nu pynter plakaten så fint her hjemme i stuen. Synes den passer rigtig godt sammen med de fine og feminine vaser fra Lyngby Porcelæn og den elegante kubus stage fra by Lassen. Et perfekt match.

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

 • Jeg er vild med det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må lige sige – har lige opdaget din blog, og jeg ELSKER den! Du har en fantastisk stil, og laver da virkelig nogle fede ting. Du har nu en fast læsere mere 🙂 God dag til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Hej Louise
   Tusind tak! Det er jeg virkelig glad for at høre og skønt med en ny fast læser! 🙂
   Du må have en rigtig dejlig weekend. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild med velour